Állítólag már készül a Daredevil reboot a Disney+ számára!

MOZI HÍREK – A sorozat Disney+-ra történő átköltöztetése után a Marvel Studios most egy Daredevil rebooton dolgozik.

 

 

Napról napra egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a Marvel Studios egy Daredevil rebootot hoz a Disney+-ra, ugyanis a Production Weekly, az új filmek és tévésorozatok gyártásáról beszámoló iparági magazin egy új jelentéséből kiderül, hogy a „Daredevil reboot” cím szerepel a listán. Ennél egyértelműbbet nem is nagyon lehet mondani. Miután a Daredevil – a teljes netflixes Marvel-univerzummal együtt – a Disney streaming platformjára költözik, úgy tűnik, a „félelem nélküli ember” kalandjai így vagy úgy, de folytatódnak.

A sorozat 2018-as megszüntetés után a rajongók azonnal elkezdték követelni, hogy Charlie Cox által alakított Matt Murdockot, alias Daredevilt minél hamarabb hozzák vissza a harcba…

…és szerencsére a Marvel Studios meghallgatta őket. A sorozat sztárja végül a Marvel Moziverzumba is bekerült egy cameo megjelenés jóvoltából a nemrégiben bemutatott, rekordot döntő Pókember: Nincs hazaút című filmben, amelynek során Peter Parker Matt Murdock jogi ismereteit veszi igénybe, miután a gonosztevő Mysterio leleplezi titkos személyazonosságát.

Bár Murdock nem öltözik be a Pókember folytatásában, az ő szereplése volt az első jele annak, hogy a Marvelnek nagy tervei vannak a szuperhőssel a jövőben, és ez a mostani lista csak a legutóbbi hír, hogy a karakter önálló projektje már aktívan fejlesztés alatt áll. A „reboot” szó hallatán a rajongók biztosan kíváncsiak lesznek, hogy a stúdió pontosan mit is tervez a karakterrel, de ne féljünk, hiszen nemrég maga Charlie Cox magyarázta el, hogyan működhetne egy reboot-szerű megközelítés.

„Nem hiszem, hogy van értelme ott folytatni, ahol abbahagytuk” – magyarázta Cox a karakter visszatérésével kapcsolatban. „Eltelt néhány év. Ez a Daredevil, de újragondolva, kicsit másképp. Tudjátok, mit írtam a barátaimnak, amikor megtudtam, hogy ez az egész megtörténik? >>Újjászülettem<<.”

A Daredevil és a többi Netflix/Marvel sorozat, köztük a Jessica Jones, A Megtorló és a Luke Cage már elérhető a Disney+-on.

Forrás: Production Weekly

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu