A PUBG Battlegrounds bemutatta a 2022-es ütemtervét: új fegyverek, térképek és játékmód-változások

A népszerű battle royale, a PUBG Battlegrounds az ötödik évfordulóját ünnepli, számos újdonsággal és tervvel készül az idei évre.

 

 

A PUBG Battlegrounds az elmúlt évek egyik legfontosabb játéka volt, a jelenség a battle royale műfaj kiindulópontja, az egyik olyan címként, amely továbbra is a legtöbb játékost vonzza. A Krafton játéka tavaly év végén jelentette be a monetizációs modellváltást, januárban váltott free-to-playre, és kiváló fogadtatásban részesült.

 

A Sanhok térkép visszatér az eredeti változathoz

 

A stúdió kihasználta a játék jó „egészségi állapotát”, hogy megünnepelje ötödik születésnapját, és megossza a 2022-re vonatkozó teljes útitervét. Az újdonságok közül a Sanhok felújítása lesz az egyik legjobban ünnepelt változás a játékosok körében, az egyik legnépszerűbb pálya, amelyet a stúdió átdolgozott, és most a közösség meghallgatása után visszatér eredeti verziójához.

 

 

 

 

Az új térkép, a Kiki a tervek szerint az év harmadik negyedévében érkezik.

Az év második negyedévében egy új fegyver is érkezik: a 7,62 MM-es rohampuska (AR), valamint a kiképzési mód fejlesztései, amelyek célja, hogy kihasználják a monetizációs változást követő új játékosok beáramlását. A Wasteland is átdolgozásra kerül, kiegyensúlyozva a túlságosan előnyös területeket. A harmadik negyedévben egy új pálya is érkezik: Kiki, amely túlzsúfolt városokból, modern épületekből, hatalmas füves területekből és buja mocsarakból áll.

A stúdió tervei között szerepel még a fegyverek elsajátításának megújítása, a maximális szint megemelése, statisztikák, achievementek és egyebek felajánlása. Az év utolsó negyedévére a Vikendi is megújul, grafikai fejlesztésekkel és az alapvető játékmenetet érintő új funkciókkal. Az arcade mód is változásokon megy keresztül, új játéktípusokkal és jutalmakkal bővül a játék. A PUBG Battlegrounds ambiciózus terveiről részletesebb információkért a teljes ütemterv elérhető a játék hivatalos weboldalán.

Forrás: PUBG Battlegrounds

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu