Superfuse: a Diablo és a technológia szerelemgyereke?

A Stitch Heads Entertainment játékát a Raw Fury jelenleg csak PC-re tervezi kiadni, ami kiindulópontként még jó lehet.

 

A Superfuse egy hack-and-slash akció-RPG lesz, aminek már Steam-oldala is van. A játékstílusunkhoz elég komoly szinten lehet az erőnket finomhangolni. A játékot egy testreszabhatóság iránt elkötelezett csapat fejleszti, emiatt a Superfuse techfája kifejezetten mély lesz. Szólóban játszva a korrupció és az istenek titkait lehet felfedezni, míg négy fős kooperatív multiplayerben a hordákat lehet irtani, nem beszélve a képregényekből kilépett, termetes bossokról. Az emberiségnek elvileg mi lehetünk a hőse, amikor annak reménység kell.

A történet szerint a vállalati elit finanszírozásában az emberiség elmenekült a technológiával a haldokló földről. Terjeszkedés indult a naprendszerben, de az évszázadok múltával is felettünk maradtak a milliárdosok. Sokan alig maradnak életben, míg ők továbbra is luxusban élnek, kinyújtva élettartamukat és önmagukat még szupererőkkel is felvértezik. Így istenekké váltak. De a szörnyek felbukkanását az emberiség korrupciónak nevezte el. Ekkor az istenek beavatkoztak, és végrehajtó verőfiúkat teremtettek. Így az utcai emberek hirtelen szupererőket kaptak a korrupció legyőzése érdekében, és a vállalatokráciának is nevezhető hatalom öklévé váltak, és még most is a naprendszerben utazgatnak. Mi meg csatlakoztunk hozzájuk, és mindent meg kell tenni, hogy rend és béke legyen, biztosítva az emberiség jövőjét.

Öt karakterosztály közül választhatunk, majd több szupererőből választva egyedi játékstílust építhetünk, amit a mély skillfa-rendszer aláhúz. Az erőnket áthelyezhetjük és áttervezhetjük, hogy stratégiánk legyen az erősebb bossfightok során. Hősünket fegyverekkel, páncélzattal lehet tuningolni, és a loot statjai véletlenszerűek lesznek. Ezt cserélhetjük a barátainkkal, vagy eladhatjuk őket kreditekért. Osztályonként több száz tárgy lesz, és még színbeli eltérésekre is fel lehet készülni. Egyedül vagy online is játszhatunk, utóbbiban PvE vagy sztori mód is lesz. A leaderboardok sem maradnak el.

A harcok gyors tempóval rendelkeznek, a pályák pedig procedurálisan, véletlenszerűen generáltak lesznek, így sosem lesz mindig ugyanaz. Több bolygó, hold, futurisztikus város, megromlott föld és dungeon lesz a játékban. Rejtett területeket is találhatunk háttértörténettel és értékes kincsekkel, amikkel növelhetjük erőnket vagy kereskedhetünk velük. A sztorit teljes mértékben szinkronizálva kapjuk, tele csavarokkal, hűen egy sötétebb képregényes kalandhoz.

A Superfuse valamikor idén jön ki PC-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu