PUBG Battlegrounds: nem találjátok ki, most éppen milyen őrült crossoverrel készültek a fejlesztők!

A Yoko Taro által kitalált karakterek új látványelemek egész „megacsomagjával” lépnek a PUBG Battlegrounds csatatereire.

 

 

Januárban a PUBG Battlegrounds új szakaszba lépett azzal, hogy ingyenesen játszhatóvá vált. Ez a döntés a felhasználók számának hatalmas növekedéséhez vezetett, a készítők kedvét pedig egyáltalán nem vette el attól, hogy továbbra is a legvalószínűtlenebb együttműködéseket folytassák.

A Bluehole Studio által kitalált legújabb crossover a NieR karaktereit hozza el a csatatérre!

Így a NieR és Kainé (NieR: Replicant), valamint 2B és 9S (NieR: Automata) kozmetikai tárgyakon keresztül lépnek be a frenetikus battle royale-ba. Érdemes megjegyezni, hogy akit érdekel a két játék együttműködése, az április 29-ig vásárolhatja meg a skineket. Az alábbiakban az egyes karakterek árlistáját találjátok.

  • NieR:Automata – 2B jelmezkészlet (2080 G-COIN)
  • NieR:Automata – 9S jelmezkészlet (1500 G-COIN)
  • NieR Replicant ver.1.22 – NieR jelmezkészlet (1500 G-COIN)
  • NieR Replicant ver.1.22 – Kainé jelmezkészlet (2080 G-COIN)
  • Nier Mega Bundle (5450 G-COIN)

 

A Bluehole Studio biztosan nem fogy ki az egyedi crossoverek ötleteiből. A felhasználói élmény bővítését is tervezi, és miután megnyitotta a PUBG Battlegrounds-t a világ előtt, részletesen ismertette a 2022-es ütemtervet, amely új fegyvereket, pályákat és a meglévő játékmódok módosítását ígéri.

Forrás: PCGamesN

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu