A Perfect World Entertainment nevet változtat?

TECH HÍREK – Az Embracer Group tavaly decemberben vásárolta fel a kínai Perfect World Entertainment kiadót, így az most a névváltoztatás mellett döntött.

 

A Perfect World Entertainment kiadó a 2021-es, Embracer Group általi felvásárlása után a nevét Gearbox Publishingre cseréli. A bejelentés szerint csak a név változik, a kiadó változatlan csapattal és tartalommal folytatja, így például a Neverwinter, a Star Trek Online és a Have a Nice Death is maradnak. Szintén a Gearbox-nál maradnak a korábbi kiadások is, mint például a Torchlight-sorozat és a Remnant: From The Ashes.

A bejelentés szerint:

„Nagyra értékeljük, hogy élvezitek a játékainkat és velünk tartotok ezen az új horizontok felé vezető úton. Az új partnerség nagyobb és jobb dolgokat jelent, és alig várjuk, hogy megmutathassuk nektek az összes új élményt, amin Gearbox Publishing néven dolgozunk”.

Nem a Perfect World Entertainment volt az egyetlen Embracer Group felvásárlás: a tavaly decemberi akvizíció során a kiadó mellett a Cryptic Studios-t is megvásárolta, és tegnap a Lost Boys Interactive (a Tiny Tina társfejlesztője) került sorra.

Forrás: gamesindustry.biz

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu