Giancarlo Esposito globális márkanagykövet lett – ki nem találnád, mit reklámoz majd!

MOZI HÍREK – Giancarlo Esposito bejelentette új partnerségét, amely a színészt a Dirty Devil Vodkával hozza össze.

 

 

Az elismert színész, Giancarlo Esposito beszáll a vodkaüzletbe. A Better Call Saul sztárja – akit olyan nagy sikerű videójátékokból is ismerhetünk, mint a Far Cry 6, amelynek ő volt a fő antagonistája – most a Dirty Devil Vodkával lépett partnerségre, hogy segítse a díjnyertes kanadai márka terjeszkedését az Egyesült Államokban. Espositót nevezték ki az ital globális márkanagykövetének, amely hiperoxigénezett vízzel készül, és amelyet „ördögien vibráló” italként írnak le, amely „tiszta szájérzetet és sima utóízt” hagy maga után.

„Igazi vodkaimádóként nemcsak megtiszteltetés számomra, de izgatottan várom, hogy egy ilyen forradalmi vodkamárkával dolgozhatok együtt…”

„…amely osztozik a kreativitás, az innováció és a >>legjobbnak lenni az osztályban<< iránti szenvedélyemben” – mondta Esposito a partnerségről.

Esposito állítólag régi barátjával, Murray Merkley vezérigazgatóval szorosan együttműködve fejlesztette a márkaépítést és a kreatív tartalmat, hogy „innovatív vodkát nyújtsanak nagyszerű ízzel.” A színész leginkább Gus Fring szerepéről lehet ismert a Breaking Bad és a Better Call Saul című sorozatokban, más népszerű szerepei közé tartozik A Mandalóri (bizony, van már hivatalos magyar címe, és igen, ez…), A fiúk és a Godfather of Harlem is.

Giancarlo Esposito nagy sikert aratott a Los Pollos Hermanos tulajdonosát és a titkos metamfetamin-király Gus Fringet alakító szerepével a Breaking Badben és a Better Call Saulban. Jelenleg az utóbbi hatodik és egyben utolsó évadában látható hétfőnként. Mivel Gus annyira népszerű lett a rajongók körében, sokan reménykedtek abban, hogy Fring története egy újabb spinoff-sorozattal bővül. Ezt az ötletet Esposito is támogatta.

Forrás: PR Newswire

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu