Új Marvel videójáték készül! Ironheart, America Chavez, Venom és még sokan mások is szerepelnek benne

A Marvel egy új játékkal kecsegtet egy potenciálisan masszív névsorral, köztük a moziban is nemrég látható America Chavezzel és Venommal a főszerepben, de olyan, a moziba járók által egyelőre kevésbé ismert figurák is megfordulnak benne, mint az Ironman stafétáját átvevő Ironheart.

 

A Marvel felemelkedése a mozi- és tévéképernyőkön kezd áttevődni a videojáték-platformokra is, több nagyszabású projekt már megjelent vagy készülőben van. A vállalat több mint 80 éves történelmét tekintve a stúdióknak rengeteg karakterből válogathatnak, akár egyetlen karaktert emelnek ki, akár néhány karaktert egyesítenek egy különleges csapatjátékban. Úgy tűnik, hogy egy készülő új játék az utóbbira fog koncentrálni, mivel a Marvel a közösségi médiában egy új projekttel kecsegtet, amelyben olyan karakterek potenciálisan hatalmas névsora szerepel, mint Venom, Ironheart és America Chavez.

A Marvel legújabb játékát a kiadó Nuverse és a fejlesztő Second Dinner készíti majd, és a viszonylag fiatal stúdió első címeként szolgál majd. A Nuverse egy hongkongi székhelyű kiadó, amely a kínai multinacionális technológiai óriás ByteDance leányvállalata, és a cég játékokra összpontosító részlegeként működik. A Second Dinner ehhez képest egy viszonylag kicsi, dél-kaliforniai székhelyű stúdió, amely olyan fejlesztőkből áll, akiknek korábbi tapasztalatai között szerepel a Hearthstone, a World of Warcraft és a Halo. A cég már a stúdió 2018-as alapításakor bejelentette, hogy a Marvellel társul az első játékához.

A Marvel a Twitteren dobta be az első teasert, amelyben leleplezte a Second Dinner új játékát. A rövid teaser a Capcom Marvel-játékához hasonló animált művészeti stílust mutat be, melyben Ironheart, America Chavez és Venom harcolnak a látszólag Doombotoknak tűnő figurákkal. Ezután egy potenciálisan hatalmas játéklistát ugrat, különböző más karakterek címlapjaival, a május 19-én 13 órakor EST/10 órakor PST-re tervezett teljes játék leleplezése előtt.

A művészeti stílus és az összes beugratott karakter alapján a legtöbb Twitter-felhasználó, aki kommentálta a posztot, úgy véli, hogy a játék egy új mobiljáték lesz, amely olyan címek mellett fog állni, mint a Marvel Strike Force és a Marvel Puzzle Quest. Nem lenne meglepő, ha ez így lenne, tekintve a Second Dinner több tagjának múltját, akik, mint említettük, korábban a Blizzard népszerű mobiljátékán, a Hearthstone-on dolgoztak.

A játékosok azzal is érvelhetnek, hogy a játék a Marvel Cinematic Universe legutóbbi filmes és tévés megjelenéseinek népszerűségét szeretné meglovagolni, és néhányat, amelyek még úton vannak. America Chavez például az MCU-beli debütálásának köszönhetően a Doctor Strange az őrület multiverzumában szerepelt, ahol bemutatja univerzumon átívelő képességeit. Ironheart viszont még messzebb van, mivel a rajongókat a zseniális Riri Williamsszel megismertető Disney+ sorozat még mindig az előkészítés stádiumában van, és 2022 nyarán forgatják le.

Forrás: Marvel Twitter

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu