Johnny Depp a tárgyalás szünetében Jeff Beckkel zenélt a színpadon [VIDEO]

MOZI HÍREK – Az interneten megosztott videókon Johnny Depp énekel és gitározik Jeff Beckkel egy élő koncerten az Egyesült Királyságban.

 

Az esküdtek még nem hoztak ítéletet Johnny Depp rágalmazási perében, de A Karib-tenger kalózai egykori sztárja máris újra szórakoztatja a rajongókat. A színész meglepetésszerűen lépett színpadra barátja, Jeff Beck nemrég Sheffieldben adott koncertjén, amely az Egyesült Királyságban tartott turnéjának része volt. A kettejükről készült videókat az interneten osztották meg a rajongók, akik jelen voltak, hogy végignézzék az egészet.

Korábban Depp és Beck 2020-ban már együtt dolgozott az „Isolation” című dalban, amely egy John Lennon-dal remake-je. A sheffieldi koncerten élőben adták elő a dalt. Más koncertfelvételeken Marvin Gaye „What’s Going On” és Jimi Hendrix „Little Wing” című dalát is előadták. Ezek közül alább megnézhetsz néhányat.

Bár leginkább színészként ismert, Depp mindig is szenvedélyesen szerette a zenét. Eredetileg zenészként akart érvényesülni, amikor kipróbálta a színészetet, aminek eredményeképpen gyorsan felvirágzott filmes karrierje. A zenét azonban sosem adta fel, és az utóbbi években Depp Alice Cooperrel és Joe Perryvel megalakította a Hollywood Vampires nevű bandát. A Deadline szerint az elkövetkező napokban további fellépéseket vállal Jeff Beckkel.

 

 

Johnny Depp tárgyalása lezárult az esküdtek tanácskozásával

 

Johnny Depp színpadra lépése lehet egy módja annak, hogy a színész egy kicsit elengedje magát a hetekig tartó televíziós tárgyalás után. Depp 50 millió dolláros kártérítésre perelte be volt feleségét, Amber Heardot, aki azt állítja, hogy a nő beszennyezte a karrierjét, és elérte, hogy kirúgják a Karib-tenger kalózai sorozatból, mert hamisan állította, hogy családon belüli erőszakot követett el. Heard viszont 100 millió dollárra perelt, és vallomása során kitartott amellett, hogy Depp rendszeresen bántalmazta őt, mielőtt a jogi csatározással rágalmazta volna.

Ha ez egy ünneplés, akkor talán egy kicsit korai lenne. A tárgyaláson az összes tanúvallomás lezárult, és az esküdtek jelenleg tanácskoznak. A rágalmazási pereket köztudottan nehéz megnyerni, és sok jogi szakértő úgy véli, hogy Deppnek nehéz dolga lesz, ha meg akarja nyerni az ügyét. Deppet azonban úgy tűnik, hogy támogatja a közvélemény, mivel rajongók milliói állnak mellette, akik úgy érzik, hogy a televíziós perben mindenki számára láthatóvá tett bizonyítékokkal bizonyította az ügyét.

Ennyi támogatással Depp mögött jó esély van arra, hogy a per hivatalos lezárása után visszatérhet a hollywoodi filmszerepléshez. Lehet, hogy A Karib-tenger kalózai vagy a Fantasztikus állatok számára már túl késő lesz, de biztosan lesz még sok más lehetőség Depp számára, amiért a rajongói fizetni fognak. Az elmúlt napokban olyan pletykák láttak napvilágot, hogy újra összeállhat Tim Burtonnel egy állítólagos Beetlejuice-folytatásban, és bár ez nem igazolódott, sok Depp-rajongó örömmel fogadta a lehetőséget.

 

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu