Johnny Depp-per: még egy a nők bántalmazásával foglalkozó szervezet is kiállt a színész mellett!

MOZI HÍREK – A Mission NGO, egy nemzetközi nonprofit szervezet, amely bántalmazott nőket és gyerekeket segít, közleményt adott ki Johnny Depp támogatásáról.

 

 

Ahogy a Johnny Depp és Amber Heard közötti rágalmazási per egyre közelebb kerül a végéhez, egyre többen hangoztatják, hogy a hatalmas publicitást kapott eljárás alapján melyik oldalnak hisznek. Depp, aki a jelek szerint óriási támogatást kap a rajongóktól és a per megfigyelőitől, most meglepő helyről, a Mission NGO nevű, a nők bántalmazásával foglalkozó szervezettől kapott pár jó szót. A Valeria Altobelli által alapított nemzetközi nonprofit szervezet nyilvános nyilatkozatot adott ki Johnny Depp támogatására.

„Az erőszak komoly téma” – fogalmazott Altobelli a közleményben.

„Nőként, anyaként kötelességünk és felelősségünk, hogy fiainkat és lányainkat, vagyis a jövő nemzedékét a férfiak és nők közötti párbeszéd, tisztelet és együttérzés értékeinek fényében neveljük, nemi megkülönböztetés nélkül, hogy a szeretet és a nevelés fegyvereivel megelőzzük az erőszakot. A családon belüli bántalmazások áldozatai iránti mélységes tiszteletből, akiket az intellektuális őszinteség miatt meg kell erősítenünk, hogy általában NŐK, úgy érezzük, hogy nőként, anyaként, szabadgondolkodóként együttérzésünket fejezzük ki Johnny Depp iránt személyes történetének ezen nehéz pillanatában.”

Az Altobelli által aláírt nyílt levél így folytatódik: „A Mission NGO [keretében] nők a világ minden tájáról kiállnak a családon belüli erőszak ellen, nemre, korra és fajra való tekintet nélkül. Küldetésünk, hogy nemi különbségektől függetlenül neveljük a férfiakat és a nőket, hogy továbbra is a szeretet, a kölcsönös megértés és az érzékenység értékeiben beszéljenek és éljenek, hogy megelőzzünk mindenféle erőszakot, a nők ellen a férfiak ellen, a gyermekek ellen.”

„Nőként együttérzünk és empátiát mutatunk, nem a sztár, a tehetség, a színész iránt, hanem egy férfi, egy apa, egy munkás, egy EMBER iránt” – magyarázza Altobelli. „A mentális egészség olyasvalami, amivel törődnünk kell, hogy pozitív környezetben élhessünk, ahol a nők és a férfiak szerethetik és tisztelhetik egymást mindenféle bántalmazás és erőszak nélkül. Emberek vagyunk, és meg kell találnunk azt az EMBERSÉGET, amiért születtünk, hogy éljünk.”

 

Rengetegen támogatják Johnnyt, de vajon van esélye megnyerni a pert?

 

A rajongók és más hírességek is megszólaltak a perben, hogy támogatásukról biztosítsák Johnny Deppet. Eva Green, akivel a színész az Éjsötét Árnyakban játszott együtt, nemrég egy képet posztolt magáról Depp-pel az Instagramon, miközben megjegyezte, hogy barátja „úgy fog kikerülni a perből, hogy jó neve és csodálatos szíve kiderül a világ előtt.” Az interneten már régóta számtalan tweettel sok-sok rajongó további támogatását ajánlotta fel, gyakran a #JusticeForJohnnyDepp hashtaget használva.

Úgy tűnik, Johnny Depp nagyon sok nézőt, talán a legtöbb nézőt meggyőzött arról, hogy ártatlan a családon belüli erőszak vádjaiban, amelyeket volt felesége, Amber Heard fogalmazott meg vele szemben. A győzelem szempontjából azonban az lesz a fontos, hogy az esküdtszékben tagjait is meggyőzze arról, hogy őt rágalmazták meg. A rágalmazási ügyeket köztudottan nehéz megnyerni, de még ha a színész el is veszíti az ügyet, úgy tűnik, Depp hírneve javult a per eredményeként.

Forrás: Mission NGO

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu