PlayStation 5 verziót kap a White Day: A Labyrinth Named School

A PQube (kiadó) és a Sonnori (fejlesztő) terve ott bukott le, hogy egy amerikai hipermarket-lánc listázta a túlélő horror új verzióját.

 

A White Day: A Labyrinth Named School már régóta elérhető iOS-en, Androidon, illetve PC-n a Steamen, úgyhogy nem egy új játékról van szó, hanem annak új verziójáról. A Target listázása szerint szeptember 30-án fog megjelenni a PlayStation 5-ös átirat, így nem biztos, hogy placeholder, ideiglenes dátumról lesz szó, hiszen péntekre esik a nap, ami egyúttal a negyedév utolsó napja is lesz.

A PlayStation 5-ös verzióban az eredetileg DLC-ként kiadott, harmincnál is több kosztüm is alapból elérhető lesz, és a kiadásért a tengerentúl 40 dollárt kérnek, így euróra átszámítva forintban kb. 15 ezer forint lesz a Sonnori (a nagybetűzést kihagyjuk a nevükből…) játéka. Ennek folytatása, a White Day 2: The Flower That Tells Lies már hivatalosan készül, és elvileg a PQube május 31-ére, azaz holnapra egy White Day-jel kapcsolatos bejelentést tervez. Nem tudjuk, hogy a folytatásról közölnek-e új részleteket, vagy csak itt fogják megerősíteni az első felvonás PlayStation 5-portját.

Egy koreai horrorra számítsunk, ahol a Hee-Min Lee nevű nebulót kell irányítanunk a Yeondu gimnáziumban, ami tele lesz terrorral, puzzle-kkel, titkokkal és halálos szellemekkel. A White Day amúgy március 14-ére utal: a Japánból eredeztethető napon adnak ajándékot egymásnak a fiatalok, és ennek előestéjén Hee-Min Lee belopakodik az iskolába, hogy álmai hölgyének elrejtsen egy doboz édességet, ám a suli kapui bezáródnak, és ott ragad éjszakára az épületben. Egy halálos takarító és a holtak szellemei is vadásznak rá. El kell rejtőzködnünk, meg kell találni a nyomokat, és az épület múltját is fel kell fedni, de az életünk gyorsan odaveszhet, ugyanis nincsen fegyverünk, amivel megvédhetünk magunkat. Több befejezése is van a játéknak.

Nem rossz ötlet kiadni a játékot újra, igaz, a 2015-ös (Androidos) megjelenés maga egy 2001-es alkotás remake-je volt…

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu