Cross-genné változott a Season: A Letter to the Future [VIDEO]

A Scavengers Studio már nem egy konzolgenerációra készíti a játékát.

 

A Season: A Letter to the Future Steam-oldala szerint csukjuk be a szemünket, vegyünk egy mély lélegzetet, és hagyjuk, hogy a külső nézetes, atmoszférára építő biciklitúrás kalandjáték utazásra vigyen el bennünket. Egy fiatal hölgy elhagyja a zárkózott közösségét, és először fedezi fel a szélesebb világot. Ereklyéket és emlékeket kell gyűjteni, mielőtt egy rejtélyes kataklizma mindent magával elragad.

Az életet rögzítsük, dokumentáljuk, készítsünk róla rajzokat és fényképeket. Egy magányos biciklis utazáson keresztül kell a saját emlékeinket és a körülöttünk levő világ képét megformálni. Meg kell védeni a kincseket attól, hogy elfeledjék, és a küldetésünk egy új világ felfedezéséhez vezet el bennünket. Ez ismeretlen, de mégis valahogy ismerős lesz. Eltérő társadalmakban lehet elmerülni, amivel fel lehet fedezni a Season világának rejtélyeit. A XX. század közepén járunk, annak is egy szürreális változatában: többezer év telt el bárminemű fejlődés nélkül. Ki kell deríteni, hogy mi okozta a legutóbbi összeomlást, és hogy mi hozhatja el a következőt, amitől a történet szerint nem vagyunk olyan messze.

Változatos karaktereket lehet megismerni az utunk során. Ők hatással lesznek a történetünk irányvonalára is. Egy szép, költői fantasy világot lehet felfedezni, amiben ereklyéket gyűjthetünk, felvételeket készíthetünk, továbbá a Season világának titkait is megismerhetjük. A biciklink segítségével kábulatba ejtő területeken lehet átkerekezni, és eközben egy magával ragadó történetet ismerhetünk meg, ahogy az eltérő kultúrák utolsó, képletes lélegzetvételét is megtapasztalhatjuk.

Ahogy korábban írtuk, a Season: A Letter to the Future cross-gen lett, így nem csak PlayStation 5-re készül. A Scavengers Studio játéka még nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal: valamikor ősszel fog megjelenni PlayStation 5-re, PC-re (a Steam mellett az Epic Games Store-on is megtalálhatjuk), és az új bejelentés szerint egy PlayStation 4 port is készül, így nagyobb játékostábort is meg tud szólítani a fejlesztők terméke.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu