A rakéta tankok az Enlisted online lövöldözős játékban játszanak szerepet

A „Burning Sky” frissítés új időjárási hatásokat, fegyvereket, járműveket és küldetésszerkesztőt is tartalmaz.

 

A Gaijin Entertainment és a Darkflow Software bejelentette egy jelentős „Burning Sky” frissítés kiadását az Enlisted, egy online második világháborús lövöldözős játékhoz. A frissítés rakétatankokat, új típusú fegyvereket és felszereléseket tartalmaz mind az öt kampányban, új időjárási hatásokat, új „Confrontation” játékmódú új küldetéseket és egy küldetésszerkesztőt.
Az amerikai Calliope rakétatank alapvetően a legendás M4 Sherman harckocsi, egy 114 mm-es rakétavetővel a tetején. Ezzel a játékosok gyorsan megváltoztathatják az ellenséges hadsereg helyzetét egy égő pokollá, a tankágyú pedig segít megbirkózni az ellenséges járművekkel. A német megfelelője, a Panzerwerfer 42 enyhén páncélozott platformot használ, és emellett géppuskával is fel van szerelve, amely alkalmas a gyalogság elleni küzdelemre. Végül a BM-8-24 Katyusha néven ismert, de kisebb rakétákkal és egy T-60 könnyű harckocsi alvázzal, amely lehetővé teszi számára, hogy az első vonalban működjön.

További új fegyverek és felszerelések közé tartoznak például az ABC-36 és StG-44 automata fegyverek mesterlövész távcsővel, a Mosina M91 / 30 és a Kar98k, amelyek gránátvetős fegyverek, a finn géppisztoly, a Mosquito FB.Mk.VI és a Breda 88 ( P.XI) mik azok a vadászgépek és még sok más.

Az új „Confrontation” módban mindkét csapat aktívan támad és próbálja mozgatni a dinamikus élvonalat. Játszhatsz a védekezésben, és békésen megsemmisítheted az előrenyomuló ellenséges egységeket, vagy támaszkodhatsz egy erőteljes all-in frontális támadásra, és szétzúzhatod az ellenséget az erődjében. Ezen kívül minden kampányhoz új küldetéseket adtak – például a normandiai Village La Perelle körülvett kukoricatáblákat és Berlin külvárosában a komor „Railway Bridge”.

Ezzel a frissítéssel a játékosok hozzáférést kaptak a küldetésszerkesztőhöz az Enlisteddel együtt a PC-n (a más felhasználók által létrehozott küldetések konzolokon is játszhatók). Mostantól lehetőség van a táj megváltoztatásával, mozgatással, tárgyak hozzáadásával és törlésével tetszőleges helyet kiválasztani és a felismerhetetlenségig megváltoztatni, majd létrehozni magát a küldetést. A szerkesztő lehetővé teszi a játékosoknak, hogy ne csak manipulálják a spawn zónákat, szerezzenek pontokat és azok beállításait, hanem módosítsák a küldetésszabályokat is. Például létrehozhat egy küldetést egy nagy térképen, amelyben a játékosok több városban harcolnak. Az egyéni küldetések egy speciális Mod Portalon lesznek elérhetőek, amely a frissítéssel egy időben indul. Ott a játékosok megmutathatják kreativitásukat, és kipróbálhatják mások küldetését.

Végül a játéknak több időjárási hatása is van. Most a csata megtörténhet napnyugtakor, a lenyugvó nap lágy megvilágításával, vagy tiszta felhőtlen napon, vihar, hóvihar vagy homokvihar idején. Az új eső- és villámhatásoknak, valamint az új felhőtechnológiának köszönhetően a rossz időjárás valósághűbbnek tűnik.

 

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu