„Iszonyú gáznak” tartja Elliot Page, hogy mire kényszerítették anno a Juno című film stúdiójának főnökei

MOZI HÍREK – Elliot Page megnyílik a szórakoztatóiparban szerzett tapasztalatairól, és elárul néhány nehéz helyzetet, amelyet karrierje első éveiben volt kénytelen elviselni, többek között a 2007-es ‘Juno’ című film promócióját.

 

 

Az Esquire-nek adott friss interjújában Elliot Page részletesen beszámol egy helyzetről, amely a díjkiosztó szezonban történt, amikor a nagy sikerű filmmel debütált Hollywoodban, és Oscar-jelölést kapott az alakításáért.

Amikor a ‘Juno’ a népszerűsége csúcsán volt, a díjátadó szezon idején, zárkózott voltam, magassarkút viseltem, és az egész kinézet – nem voltam rendben, és nem tudtam, hogyan beszéljek erről senkivel” – osztotta meg a színész.

Azt is állította, hogy a Fox vezetői arra kényszerítették, hogy ruhát viseljen a vörös szőnyegen, még akkor is, amikor ő nem érezte jól magát ebben, kijelentve, hogy ez stresszes élmény volt.

 

„Emlékszem, hogy elmentem, és megvolt az a dolog, amit fel akartam venni, és aztán megértettem, hogy milyen mértékű elvárás, hogy valakinek milyen puccosan kell kinéznie. Szóval azt mondtam, hogy öltönyt akarok viselni, és a Fox Searchlight-nál alapvetően azt mondták: „Nem, ruhát kell viselned”” – mondta Elliot.

Ruhát kellett felvennem, és… ennyi volt. Aztán az összes ‘Juno’ sajtó, az összes fotózás – Michael Cera nadrágban és tornacipőben volt. Visszanéztem a fotókat, és azt gondoltam…?” Így folytatta: „Nem kellene úgy kezelnem, mintha csak ez a dolog történt volna – ez a valamennyire normális dolog. Ez olyan, mintha..: Nem. Függetlenül attól, hogy transz vagyok! Voltak már olyan emberek, akik bocsánatot kértek a dolgok miatt: ‘Bocsánat, nem tudtam, akkor még nem tudtam. Nem számít! Nem számít, hogy transz vagy cisz vagyok. Rengeteg cisz nő öltözködik úgy, ahogy én öltözködöm.”

Tudom, most biztosan sokat forgatják a szemüket ezt olvasva, de tudjátok mit? Nem. Ez igen is k*rva gáz volt. Ezt nem szabad csak úgy kezelnem, mint ‘egy dolgot’, ami csak úgy megtörtént. Nem szabad ezt normalizálni. Nem!” tette hozzá a még mindig dühös Elliot Page.

Elliot Page vallomásához tegyük hozzá, hogy évekkel később egy sokkal nőiesebb és szexibb, mélyvörös, dekoltált ruhát viselt a Beyond Two Souls című, hat évvel későbbi, 2013-as játékban (a tesztjét itt olvashatjátok és a szóban forgó ruha is szerepel a cikkben lévő egyik képen), amikor még mindig Ellen Page volt és ezzel kapcsolatban egyáltalán nem panaszkodott.

Forrás: Hola.com

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu