Mikrotranzakcióktól mentes lesz a The Tomorrow Children: Phoenix Edition! [VIDEO]

A feltámasztott játék élettörténete elég komoly meglepetés még a Sony-tól is.

 

A Q-Games, a játék fejlesztői ugyanis megkaparintották a The Tomorrow Children IP-jének jogait a Sony-tól, miután a free-to-play játékot a cég lezárta, és hosszú ideig nem is volt játszható emiatt. Most viszont a stúdió visszahozza „a holnap gyermekeit”, és nem véletlenül adták neki azt az alcímet, hogy Phoenix Edition, hiszen főnix módjára fog feltámadni a játék, ami elég komoly fordulatot vesz az eredeti koncepcióhoz képest.

A Q-Games eredetileg egy „prémium”, azaz fizetős játékot szerett volna a The Tomorrow Childrenből, amivel kapcsolatban most lehetősége volt áttervezni az elképzeléseket, és sok olyan változást valósítottak meg, amivel biztosan játszható marad a játék. Eltávolították a mikrotranzakciókat, és a multiplayer sem fog egy központi szerverre támaszkodni, ugyanis P2P, peer-to-peer megoldást alkalmaztak, így a játékosok egymáshoz csatlakoznak. A The Tomorrow Children: Phoenix Edition PlayStation 5-ön és PlayStation 4-enis több mint negyven felfedezhető szigettel rendelkezik. Bányásszunk erőforrások után, keressünk kincseket, építsük újra a civilizációt, és eddig nem látott tárgyak és játékstílusok is megvalósulnak a Q-Games szerint. Egy tutorialt sem hagytak ki a játékból, így mindent megismerhetünk, ami kelleni fog.

„A mai nap egy hihetetlenül különleges nap a kiotói csapatunk számára, hiszen ma fedjük fel a játék újjáélesztésének teljes részleteit. A Tomorrow Children: Phoenix Edition megfelelő címnek tűnt ahhoz az évekig tartó projekthez, amelybe belevágtunk, hogy feltámasszuk a The Tomorrow Children-t a rajongóink számára, akik még akkor sem adták fel a játékot, amikor az már nem volt elérhető. Azon fejlesztésekre összpontosítottunk, hogy megkönnyítsük a játék új játékosainak a játékba való belevágást, változtatásokat eszközöltünk a veterán játékosok visszajelzései alapján, és egy sor új szigetet, tárgyat és játékmódot adtunk hozzá. Ez a rengeteg változtatás lehetővé tette számunkra, hogy új és izgalmas módon kiegyensúlyozzuk a játékot, és már alig várom, hogy meglátogassam a játékosok városait, amikor még idén elindulunk!”, mondta Dylan Cuthbert, a Q-Games alapítója és a játék rendezője.

A The Tomorrow Children idén rajtol el PlayStation 5-ön (még nem részletezett plusz funkciókkal) és PlayStation 4-en.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu