Ereban: Shadow Legacy: gyors, lopakodó platformerkedés [VIDEO]

A Baby Robot Games a nevéhez nem hűen nem éppen amatőr munkát adhat ki hamarosan a kezei közül a Raw Fury-n keresztül.

 

A játék Steam-oldala szerint az Ereban: Shadow Legacy egy gyors tempójú platformer lesz, ahol Ayanát, egy elfeledett faj utolsó leszármazottját irányíthatjuk. Rejtélyes árnyékerőkkel, csúcstechnológiájú kütyükkel leszünk felvértezve, és igyekezzünk vagy kiiktatni az ellenfeleinket, vagy tartsuk magunkat távol tőlük, hogy felfedezhessük a múltunkat, továbbá így megmenthetünk egy haldokló, morálisan szürke univerzumot.

A Shadow Merge képesség jóvoltából az árnyékot és a lopakodást kombinálhatjuk (ezt bár egyedinek nevezik, valamiért nekünk a Compulsion Gamestől a 2013-as Contrastot juttatta az eszünkbe…). Az árnyékokba térve szabadon mozoghatunk, így megmászhatjuk a falakat, elérhetjük az addig elérhetetlennek tűnő helyszíneket, és fedezékből is támadhatunk… esetleg tovább is mehetünk, és így láthatatlanok maradunk. Az echo-kat beszívva halálosabb és nem veszélyes árnyékerőket is szerezhetünk, kütyüket kraftolhatunk, és az agilitásunkkal együtt be tudunk jutni Heliosba, és így megtudhatjuk, hogy mit rejtegetnek.

Szóval az árnyékokban maradhatunk, vagy gyilkolhatunk. Életben hagyhatunk valakit, vagy el is fogyaszthatjuk, a döntés rajtunk áll, az csak a kérdés, hogy mennyire messze megyünk, hogy felfedjük az igazságot. Minden pályát a saját játékstílusunkban közelíthetünk meg. Használhatjuk az erőnket arra, hogy szellemként közlekedjünk, vagy a sci-fi unverzumban egy halálos árnyékként is lecsaphatunk; a cselekedetek túlmutatnak a jó és gonosz párosán.

Az Erebanok utolsó leszármazottjaként ki kell derítenünk, hogy kik vagyunk és mi történt az emberekkel. Az élettelen városok romjaiban közlekedhetünk, felfedezhetjük az ősi templomokba bevésett sci-fi építményeket, és az elfeledett fajunk hagyatékára is rábukkanhatunk. A Helios pedig naná, hogy egy rejtélyes, energiával foglalkozó gigacég, ami állítólag megoldotta az energiakrízist.

Az Ereban: Shadow Legacy valamikor 2023 első felében fog megjelenni Xbox Seriesre, PC-re (Steam), illetve Xbox One-ra. Az is fix, hogy a játékot elérhetjük majd a(z Xbox) Game Pass szolgáltatáson keresztül. Nagy eséllyel nem lesz a játékból egyhamar PlayStation átirat.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu