Gond lehet az Epic Games Store Launcherrel?!

TECH HÍREK – Az Epic Games Store felhasználói továbbra is arról számolnak be, hogy az áruház PC-s alkalmazása rendkívül lassan töltődik be, függetlenül a PC-s hardverüktől.

 

 

Az immár több mint három és fél éves Epic Games Store továbbra is ellentmondásos téma sok PC-s játékos számára. Míg a PC-s áruház exkluzivitásáról és az Epic Games vezérigazgatójának, Tim Sweeney-nek a nyilvános megítéléséről szóló viták továbbra is forró témák, sokkal gyakoribb diskurzus övezi magát az Epic Games Store PC-s alkalmazását. A felhasználók nem csak az Epic Games Store alkalmazás lassú funkcióbővítése miatt frusztráltak, de az alkalmazás általános teljesítménye is sokak számára frusztrálóan lassú, és semmi jel nem utal a javulásra.

Bár az Epic Games Store PC-s alkalmazásával kapcsolatos kritikák hullámokban jönnek-mennek, az elmúlt napokban a bolt Reddit-közösségében a frusztrációk áradatát osztották meg.

A hozzászólások mindegyike egy egységes problémát említ az alkalmazással kapcsolatban, mégpedig azt, hogy sokáig tart a megnyitás. A helyzetet megragadva az egyik bejegyzés megemlíti, hogy minden alkalommal, amikor megnyitják az Epic Games Store Launcherét, 20 másodpercig tart a betöltés. A hozzászólásokban azonban gúnyosan viccelődnek azon, hogy ez milyen gyors.

A 20 másodperces betöltési idővel foglalkozó szál egyik legfelső kommentje szerint minden alkalommal, amikor megnyitják az EGS Launcherét, 3-4 percig tart, amíg teljesen betöltődik. Egy másik szerint „20 másodperc? Ez még csak nem is egy nagy szám”. Megint más szerint a több perces betöltés az indítóprogramba csak a probléma fele, mivel ennyi vagy még több időbe telik, mire ezután betöltődik az alkalmazás EGS játékkönyvtár szekciója.

Világossá kell tenni, hogy bár sokan hangosan frusztrált kritikusai az Epic Games Store-nak, ezek a problémák csak a felhasználók kisebbségét érintik.

A problémákat tapasztaló felhasználók egy része más problémákkal is küzdhet.

A PC-s játékosok egy kisebbségi csoportjának olyannyira nem tetszik az Epic Games Store, hogy igyekeznek rossz hírét kelteni, bár erre a problémára itt nincs utalás.

Kevesen vitatják, hogy az Epic Gamesnek még jócskán van mit dolgoznia az Epic Games Store Launcherrel. Az általános teljesítmény az egyik olyan terület, ahol még sok munka van. Ha nem a betöltési idő, akkor az alkalmazás használatához szükséges hardveres erőforrások. Ennek ellenére az Epic folyamatosan javít a dolgokon. Csak elég sok időbe telik, mire az EGS eléri azt, amit a felhasználók szeretnének.

Forrás: Videojuegos.news

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu