Túlzottan hasonlított egy elvetett Kojima-projekt egy Amazon-sorozathoz!

Kojima Hideonak vannak ötletei (és ezért nem is lehet szidni: aki kreatív elméjű, valamin mindig „pörögni” fog mentálisan).

 

A Metal Gear és a Death Stranding alkotója a Twitteren beszélt arról, hogy az Amazon TV-sorozatát, a The Boysot (ezt magyarul A fiúk néven ismerhetjük!) az első három epizód után nem nézte tovább. Gondolkodott azon, hogy megnézze a sorozat azóta megjelent további 19 részét (jelenleg három évadnál tart a program). Akkor nézett meg néhány részt, amikor egy olyan projekthez látott volna hozzá, amire jó ideje készült.

Ezt a projektet aztán megállította, ugyanis a koncepciója hasonlított A fiúkéra (igaz, eltérő környezetek és trükkök bukkantak fel az ő ötletében), viszont lett volna egy baráttal (férfi vagy nő) levő dolog, amiben egy különleges nyomozói alakulat a kulisszák mögött legendás hősökkel küzdött volna meg. Kojima azt is elárulta, hogy Mads Mikkelsent szerette volna a főszerepbe tenni. Itt azért megemlítenénk, hogy A fiúkat Eric Kripke hozta létre, és többnyire az azonos nevű, 2006 és 2012 között megjelent képregény-sorozaton alapul (emögött viszont Garth Ennis és Darick Robertson állt). A sorozatban önbíráskodó személyek harcoltak azokkal, akik a természetfeletti képességeiket túlzottan kihasználták.

Érdemes megemlítenünk, hogy A fiúk 2019 júliusának végén debütált az Amazon Prime Video-n, így valószínűleg ez lehetett volna Kojima következő projektje a Death Stranding után. Mivel a Kojima Productions már nem csak játékokkal akar foglalkozni (a Los Angelesben nyitott stúdiójuk is erre utal), ki tudja, hogy a multimédia melyik ágazata felé fordult volna a japán géniusz.

Most viszont már tudni, hogy Kojima az Xbox-szal egy felhő alapú játékon dolgozik (és eközben szinte fix, hogy készül a Death Stranding 2 is). Bár hivatalosan nem közölték, a bejelentés előtt napokkal kiszivárgott, hogy a játék címe Overdose lehet, és a horrorjáték főszereplője a Death Strandingben látott Margaret Qualley lenne. Ennek videóját Tom Henderson, egy megbízható bennfentes látta, és őt a japán stúdió felkereste, hogy távolítsa el a videót, így lehet mögötte valami.

Egy kooperatív Kojima-játék… érdekes lenne.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu