A Better Call Saul-os Giancarlo Esposito szeretne egy Gus Fring spinoffot [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Better Call Saul végéhez közeledve Giancarlo Esposito bevallotta, hogy szerinte van még mit felfedezni Gus Fring karakterével kapcsolatban.

 

Bár az már kőbe van vésve, hogy a Better Call Saul idén nyáron véget ér, az még nem derült ki, hogy a Breaking Bad univerzuma is abbahagyja-e a bővülést. Giancarlo Esposito, aki 2009 óta alakítja a legendás drogbárót, Gustavo Fringet, nyilvánosan kifejezte érdeklődését, hogy a Better Call Saul befejezése után Fring történetét bővítsék.

Esposito elárulta, hogy bár szomorú, hogy a Better Call Saul véget ér, részletezte azt a beszélgetést is, amit Vince Gilligan showrunnerrel folytatott. Esposito szerint Gilligan talán utalt arra, hogy a Breaking Bad ethoszát ki fogják bővíteni.

Miközben a The Late Late Show With James Corden című műsorban jelent meg, Esposito őszintén beszélt az érzéseiről: arra számított, hogy még tovább folytatódhat a franchise.

„Kicsit elszorult most a torkom. Nem akarok erről beszélni! Vége van. Vége lesz. Soha nem akarom azt mondani… nos, Vince Gilligan azt mondta nekem: ‘Nincs vége, amíg nincs vége’. De mit jelent ez? Ez egy nyom? És számomra, azt hiszem, lehet, hogy egy nyom, mert színészként mindezt úgy veszem, hogy nagyon személyesen veszed, mintha lehetne még valami más is.”

Esposito később arról elmélkedett, hogy mennyire más a Better Call Saulban Fring szerepében nyújtott alakítása, mint a Breaking Badben, mivel a körülmények is eltérőek.

„Úgy érzem, hogy a 6. évadban lehetőségem nyílt arra, hogy egy sebezhetőbb, más Gustavo Fringet fedezzek fel… Lalo Salamanca fenyegetést jelent számomra, és mindig én irányítom a káoszt és én irányítom a történéseket, de ebben az évadban sebezhető vagyok, ideges vagyok, nem ugyanaz a Gustavo Fring vagyok, akit eddig láttál. Így árnyaltabb alakítást és szélesebb érzelmi skálát kapunk Gus mögött.”

Nem Giancarlo Esposito az első színész a Better Call Saulból, aki elismerte, hogy érdekli, hogy újra eljátssza a karakterét egy esetleges spinoffban, hiszen Rhea Seehorn nem is olyan régen hasonlóan nyilatkozott. Ennek az univerzumnak minden rajongója szeretne többet látni, hiszen mind a Better Call Saul, mind a Breaking Bad egy szédületes sorozat. Ne feledjük, hogy a Better Call Saul koncepcióját már azelőtt kidolgozták, hogy a Breaking Bad befejeződött volna.

Visszatérve Espositóra, 100%-ig igaza van Fringgel kapcsolatban. Annyi potenciál van a karakterében, hogy még több történetet lehetne mesélni. A Better Call Saulban az volt a célja, hogy bemutassa, hogyan jött létre a Breaking Bad metlaborja, és hogyan segített Mike-nak abban, hogy azzá a bérgyilkossá váljon, akivé vált. Nem sok minden derült ki a Los Pollos Hermanos alapítása előtti háttértörténetéről, vagy arról, hogyan keveredett bele a drogügyletekbe. A Breaking Bad utalt rá, hogy nem volt róla feljegyzés Dél-Amerikában, mielőtt az Egyesült Államokba emigrált, ami sok teret hagy annak feltárására, hogyan vált a rajongók által ismert bűnözői lángelmévé.

Persze, ahogy mondani szokták, néhány történetet akkor jobb, ha mégsem mesélik el. Gus Fring minden idők egyik legnagyobb televíziós gonosztevője, aki jelenleg olyan szerepet játszik, amelyben nem ő a sorozat gonosztevője. Néhány franchise is szenvedett már attól, hogy felfedték a rejtélyt, amelyről kiderült, hogy nem annyira csábító, mint amennyire a rajongók szerették volna – gondoljunk csak az X-Men kezdetek: Farkasra – így bár a rajongók szívesen látnák Gus Fring eredetét, és Vince Gilligan és Peter Gould minden jelét mutatták annak, hogy tudják, hogyan kell előzményeket csinálni, talán jobb, ha mégis békén hagyják őket és nem erőltetik tovább ezt a jelenleg tökéletes franchise-t. Ti mit gondoltak erről? Írjátok meg a kommentekben!

A Better Call Saul 2022. július 11-én folytatódik az AMC-n az utolsó évaddal.

Forrás: Gamerant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu