Yakuza 8: végre tudjuk, hogy festenek majd a főszereplők! [VIDEO]

A Yakuza 8-ból egy kulisszák mögötti videónak köszönhetően láthattunk pár új képet, amelyekből Ichiban Kasuga új frizurája és további információk derülnek ki a játékról.

 

 

A Famitsu új screenshotokat osztott meg a fejlesztés alatt álló Yakuza 8-ról, amely Japánban Ryu ga Gotoku 8 néven ismert. Ezek az off-screen képek egy kulisszák mögötti videóból származnak, amelyben az MMA harcos Mikuru Asakura szerepel, aki szintén fel fog tűnni a játékban. A képeken a három fő játszható karakter, Ichiban Kasuga, Koichi Adachi és Yu Nanba látható közelebbről, de a rajongóknak feltűnhet, hogy Ichiban megváltoztatta a frizuráját.

Úgy döntött, hogy a Yakuza: Like a Dragonból ismert ikonikus afro frizurája helyett inkább felköti a haját.

A vágókép, amelyben Ichiban megkapja az afro frizurát, elég emlékezetes, és a karakterek folyamatosan cikizik őt a haja miatt. A Yakuza-játékok azonban tele vannak rajongói szolgáltatással, így nem lesz meglepő, ha a történet későbbi részében visszatér az eredeti frizurájához. Emellett úgy tűnik, hogy Adachi és Nanba megtartják eredeti dizájnjukat.

A Famitsu cikke szerint a Yakuza 8-ban egy új város is helyet kap. Joggal feltételezhető, hogy a játék nagy része az új városban fog játszódni, hasonlóan ahhoz, ahogyan a Like a Dragon is Yokohama köré összpontosul. Valószínűleg más városok is szerepet kapnak majd a játékban, de a rajongóknak még várniuk kell a megerősítésre.

Sajnos ennyi új információ áll rendelkezésre, mivel a Ryu Ga Gotoku Studio még nem árulta el hivatalosan a játékot és a megjelenési ablakot.

Ez a videó valószínűleg azt a célt szolgálta, hogy a játékosok a stúdióba való bejárás mellett a főszereplőket is megismerhessék. A Ryu Ga Gotoku Studio meglehetősen hatékony, így a rajongóknak valószínűleg nem kell sokat várniuk arra, hogy a Yakuza 8-ra rátegyék a kezüket.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu