Wesley Snipes nem kapott rá felkérést, hogy egy Penge-kameója legyen az új MCU-akciófilmben

MOZI HÍREK – Wesley Snipes szívesen visszatérne az MCU-ban a Penge című filmben, de a Marvel Studios még nem kopogtatott nála egy ilyen ajánlatért.

 

Ahogy közeledik a hétvége és a San Diego-i Comic-Con, a Marvel-rajongók számos közelgő projektről várnak híreket, köztük a Penge-ről is. Egy dolog azonban senkinek sem lehet a radarján, Wesley Snipes bevonása az MCU új vámpírvadászába.

Snipes 1998 és 2004 között játszotta a Daywalkert, a Penge-filmek trilógiája pedig segített beindítani a Marvel univerzumot a filmvilágban, még a Pókember és az X-Men megjelenése előtt. A mai szuperhősfilmes műfajban már régóta esedékes volt a visszatérés, és néhány évvel ezelőtt bejelentették, hogy Penge csatlakozik az MCU-hoz, az Oscar-díjas színész Mahershala Alit kapta meg a szerepet, aki végül a tavalyi Örökkévalók utójelenetében debütált hivatalosan, még ha csak hanggal is, de egy cameo erejéig.

Ali szereposztását sokan dicsérték, Snipes pedig azok közé sorolható, akik szerint a színész remek Eric Cross Brooks lesz a Marvel Studios rebootjában. „Aki így áll a színészmesterséget, az általában nagyon-nagyon jól teljesít, és szerintem eddig elég jól teljesített, úgyhogy nagyon bízom benne”– mondta Snipes. Ugyanebben a Forbes-interjúban, amelyben a nemrég megjelent képregényprojektjéről, a THE EXILED-ről (amely a Kickstarteren keresztül indult) beszélt, Snipes azt is megemlítette, hogy még mindig nem kereste meg senki a Marvel Studiosnál, hogy a Penge visszatérésében való különleges szereplésével kapcsolatban.

Snipes megemlítette, hogy felkapta a pletykákat, mondván: „Hallottam másoktól, akik másoktól hallották”, de ami a valóságot illeti, senki sem kereste meg közvetlenül, hogy ugorjon be az MCU Penge szerepében. Ennek ellenére a színész elmondta, hogy több mint nyitott arra, hogy cameo minőségben visszatérjen a franchise-ba, amely oly sokat adott neki. Ez tehát a Marvel Studios szokásos félrevezető trükkjeivel kombinálva azt jelenti, hogy a rajongóknak nem szabad kizárniuk egy esetleges kameó megjelenést.

Snipes-t néhány évvel ezelőtt Patton Oswalt komikus és színész vádolta meg rossz viselkedéssel a Penge – Szentháromság forgatásán, bár azóta nem kerültek elő további bizonyítékok az állítólagos agresszív incidensekről. Az egykori Penge emellett 2010 és 2013 között két és fél év börtönbüntetést is letöltött adózással kapcsolatos bűncselekmények miatt, így kérdéses, hogy ez befolyásolja-e a Marvel stúdió döntését, hogy visszahozza-e őt egy kameó erejéig.

Annak ellenére, hogy Ali szereposztása elsöprő izgalmat váltott ki, egyes rajongók aggódnak, hogy a Marvel Studios döntése, miszerint a Penge PG-13-as korhatárú marad, árthat a filmnek. Elvégre Snipes egykori sztárja, Ryan Reynolds jelenleg az egyetlen szuperhős, akinek a Deadpool 3-ban megerősített R-kategóriás filmje van.

Forrás: Gamerant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu