Gollam ráérősen szompolyog: késik a LotR: Gollum

Már jó ideje várunk a The Lord of the Rings: Gollumra, de úgy tűnik, Smeagol még nem áll készen arra, hogy kezükbe vehessük a sorsát…

 

 

A The Lord of the Rings: Gollum, a Daedalic lopakodós platformere, melynek középpontjában a sorozat legellentmondásosabb karaktere áll, „néhány hónapot” késik. Az eredetileg szeptember 1-jére tervezett megjelenés csúsztatását ma jelentette be a Daedalic, ám a stúdió nem közölt új megjelenési dátumot.

„Az elmúlt évek során csapatunk keményen dolgozott, hogy egy figyelemre méltó történetet hozzon el nektek egy lélegzetelállító világban, tele mágiával és csodával” – olvasható a játék hivatalos Twitter-fiókján közzétett közleményben.

„Ennek ellenére, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk, úgy döntöttünk, hogy néhány hónappal eltoljuk a The Lord of the Rings Gollum megjelenését”. A közlemény hozzátette, hogy „a közeljövőben” új megjelenési dátumot jelentenek be.

Egy külön sajtóközleményben a Daedalic és a NACON pontosított, hogy a játék „csiszolás miatt” késik. Bár nem lehetünk biztosak benne, de valószínűleg ez is egy válasz a játék vegyes fogadtatást kapott előzeteseire, amikor pár hónapja először mutatták be rendesen a játékot. Sem a játékosok, sem a sajtó képviselői nem fogadták kitörő lelkesedéssel, amit láttak, így a The Lord of the Rings: Gollumnak talán még jót is tesz ez a kis halasztás.

Tegyük hozzá, a The Lord of the Rings: Gollum nem kevésre vállalkozik.

Bár Gollam kétségtelenül az egyik legérdekesebb mellékszereplő mind a filmekben, mind a könyvekben, ez inkább belső konfliktusának köszönhető, mint külső képességeinek. Egy egész játékot köré építeni tehát enyhén szólva is kihívást jelentene. De talán az a néhány plusz hónap összhangba hozza a lopakodást a platformjátékkal, és egy olyan élményt eredményez, amely mindannyiunkat meglep – akárcsak a címszereplő szokta gyanútlan áldozatait…

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu