The Lord of the Rings: Gollum – így fut majd a sompolygás-szimulátor! [VIDEO]

A Daedalic Entertainment által fejlesztett The Lord of the Rings: Gollum szeptember 1-jén jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series-re és Switch-re.

 

 

A Gyűrűk Ura rajongóinak már többször volt lehetőségük belépni Középföldére videójátékokon keresztül, a Daedalic Entertainment és a márka jogait birtokló Middle-Earth Enterprises legújabb együttműködése pedig lehetővé teszi, hogy a franchise egyik legikonikusabb karakterével újra átéljük ezeket a pillanatokat: Gollammal. A Nacon Connect 2022 során pedig végre a The Lord of the Rings: Gollum játékmenetébe is bepillantást nyerhettünk.

Ha kíváncsi vagy, hogy néz ki ez a lopakodásra és felfedezésre épülő cím, akkor irány a lenti videó!

Itt láthatjuk a klasszikus karaktert a legkülönfélébb helyzetekben, aki mindig elbújik és igyekszik észrevétlen maradni az útja során, ami mindenféle kihívást tartogat majd.

Elvégre a The Lord of the Rings: Gollum akadályokat és rejtvényeket állít majd elénk, amelyeket sokszor úgy kell megoldanunk, hogy ne fedezzenek fel minket. A kaland azonban nagy hangsúlyt fektet a játékos döntéseire is, amelyek közvetlen hatással lesznek a főhős személyiségére. Mindent egybevetve egy olyan élményt kapunk, amely ötvözi a felfedezést, az ügyességet, a ravaszságot és még a gyilkosság pillanatait is.

Ha többet szeretnél megtudni a The Lord of the Rings: Gollumról, akkor érdemes elolvasnod BadSector előzetesét, amelyben alaposan szemügyre vette a játékot. Amúgy már nem kell sokáig várnunk, hiszen a megjelenést szeptember 1-re tűzték ki. Ami a Nacon Connect 2022-t illeti, érdemes megjegyezni, hogy az eseményen olyan játékokról is hallhattunk még, mint a RoboCop: Rogue City vagy a Baldur’s Gate 3.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu