Kiszivárgott volna, mi található majd a Hogwarts Legacy gyűjtői kiadásában?!

A Warner Bros. egyelőre nem kommentálta a legújabb Hogwarts Legacy-kiszivárgást.

 

 

A Hogwarts Legacyra nagy az étvágy, ezt bizonyítja az a trailer is, amely megdöntötte a PlayStation YouTube-csatornáján a legtöbb megtekintést elért rekordot. A Warner Bros. nem elégszik meg ennyivel, és tovább növeli a rajongók elvárásait a Roxfort házak egyenruháit bemutató előzetesekkel, vagy rövid bemutatókkal arról, hogyan fog kinézni Harry Potter kastélyának északi tornya.

A régóta várt Hogwarts Legacyról azonban még rengeteg információt szeretnénk tudni.

A felhasználók folyamatosan figyelik, hogy a Warner Bros. bejelentse a játék megjelenési dátumát vagy speciális kiadásait, de úgy tűnik, ez utóbbiakra már fény derült, és tartalmuk alapján tökéletesek a Harry Potter világának minden rajongójának.

Ha majd csak a hivatalos forrásból szeretnél bepillantást nyerni a különleges kiadásokba, ajánljuk, hogy zárd be ezt a lapot, mert valószínűleg egy látványos trailerrel együtt jelentik be őket. De ha többet szeretnél tudni, akkor nézd meg a Reddit felhasználó BattleDash BR felfedezését, aki a játék hivatalos weboldalának archívumában kutatva jutott hozzá a kiadások részleteihez.

Ahogy az más iparági termékeknél megszokott, a Hogwarts Legacy-nak is lesz egy Deluxe és egy Collector’s Edition kiadása, a standard kiadás mellett persze, amely csak az alapjátékot tartalmazza. Attól függően, hogy melyik opciót választjuk, a fantasztikus franchise minden rajongója számára felismerhető tárgyakat oldhatunk fel, bár azt is fontos megjegyezni, hogy mindkét kiadásban 72 órával a hivatalos megjelenés előtt hozzáférhetünk a játékhoz.

A Warner Bros. egyelőre nem kommentálta a legújabb kiszivárgást, így figyeljük majd a közösségi médiájukat, hátha maguk is megerősítik a hírt.

Akárhogy is legyen, az Avalanche Software által fejlesztett játék minden Harry Potter-rajongó álmát igyekszik beteljesíteni, ezért aztán érthető, hogy a nagyközönség is komoly lelkesedéssel várja a cím megjelenését…

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu