Hogwarts Legacy: érdekes részleteket tudhattunk meg, hála pár szemfüles rajongónak

A Hogwarts Legacy közössége arról számolt be, hogy a State of Play játékmenetben elrejtve láthatóak a kezelőfelület egyes elemei.

 

 

A Hogwarts Legacy sokak számára az idei év egyik legjobban várt játéka, akik mind egy olyan címben reménykednek, amely méltó a Harry Potter-univerzumhoz. Valami ilyesmire utalt az Avalanche Software által a márciusi State of Play során bemutatott terjedelmes játékmenet, de úgy tűnik, nem mindent láthattunk belőle.

A játék subredditjén azt találtuk, hogy a közösség felfigyelt a Warner Bros. játékának egy olyan részletére, amely észrevétlenül végig az orrunk előtt volt.

A Hogwarts Legacy játékmenetének egy átmeneti pillanatában a felhasználói felület olyan elemei jelennek meg, amelyek csak akkor láthatók, ha növeljük a kép fényerejét, ahogy azt az alábbi képen láthatjátok:

 

 

 

 

Egy bizonyos képkockában a képernyő bal felső sarkában egy hatszöget láthatunk, amely, ha jól értjük, minimapként vagy iránytűként fog működni, de a legérdekesebb rész a jobb alsó sarokban található. Bár lehetséges, hogy ezek a HUD-elemek ideiglenesek, négy olyan dobozt látunk, amelyek úgy tűnik, hogy gyors hozzáférést biztosítanak négy varázslathoz.

A HUD-elemek ideiglenesek lehetnek

A képek alapján úgy tűnik, hogy az alsó az Accio (a dolgok vonzására), a felső a Lumos (a területek megvilágítására), a bal oldali pedig talán a Wingardium Leviosa (ami lehetővé teszi bizonyos tárgyak lebegtetését). Az imént használt, a jobb oldali megfelelő az Expelliarmus, bár ebben az esetben könnyebb kitalálni, mivel magában a videóban is látható.

Habár a pontos dátumot még nem ismerjük, a Hogwarts Legacy 2022 karácsonyán jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox X Series X/S-re és Nintendo Switch-re.

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu