A Valve nagyszerű hírekkel szolgál a Steam Deck előrendelőknek!

A Valve új bejelentése jó hírekkel szolgál mindazok számára, akik már előrendelték idén a Steam Deck kézikonzolt, de még nem kapták meg.

 

Mindazok számára, akik frissítésre várnak a Steam Deck foglalásokkal kapcsolatban, a Valve jó hírekkel szolgált. Korábban a mai napon a Valve bejelentette a Steam Deck gyártásával kapcsolatos frissítést, és kijelentette, hogy mindenki, akinek Steam Deck foglalása van, számíthat arra, hogy idén megkapja a sajátját.

A Valve a bejelentést egy Twitter-bejegyzésben tette, amelyben megosztotta a Steam Deck idei megjelenésével kapcsolatos híreket, és egy kicsit több információt is közölt róla. A poszt szerint aki jelenleg Steam Deck-foglalással rendelkezik, az az idei év végéig számíthat arra, hogy megkapja a sajátját. Az ellátási lánc problémái tisztázódtak, és ennek eredményeképpen rengeteg ember rendelése előrébb került a 2022. harmadik negyedévi megjelenésre, a maradék foglalások pedig a 2022. negyedik negyedévi megjelenési ablakban vannak.

A hozzászólásokban a poszt némi zavart is tisztázott a megjelenési ablakokkal kapcsolatban, hozzátéve, hogy a Q3 a júliustól szeptemberig tartó időszakot jelenti, míg a Q4 az októbertől decemberig tartó időszakot foglalja magában. A poszt általános fogadtatása eddig általában pozitív volt, a kommentszekcióban sokan kifejezték meglepettségüket a frissítéssel kapcsolatban. Néhányan még mindig szkeptikusan fogadták a hírt, de sokan vannak, akik izgatottan várták, hogy még idén megkaphatják a Steam Decket.

A poszt egy linket is tartalmazott a Steam fő weboldalára, ahol a Valve továbbra is további részleteket közölt a Steam Deckek gyártásáról és arról, hogy mire számíthatnak a játékosok. A posztban a Valve azt állítja, hogy a vártnál hamarabb képes lesz kielégíteni az igényeket mindazok számára, akik a Steam Deckre váró foglalási sorban állnak. Most, hogy az ellátási lánc számos problémája fokozatosan tisztázódott, ez lehetővé teszi a Valve számára, hogy folytassa a Steam Decks gyártását. A Valve mostantól képes lesz arra, hogy „minden eddiginél gyorsabban” folytassa a Steam Decks gyártását.

A bejegyzés kibővítette azt is, amit az eredeti Twitter-bejegyzésben a Steam Deck foglalások Q3-as és Q4-es megjelenési ablakáról írtak. Azt állította, hogy mindenki, aki jelenleg a Steam Deck foglalási sorban áll, még idén megkapja a rendelési e-mailt. Emellett sok olyan vásárló, aki a „Q4 vagy később” megjelenési ablakban volt, a Q3-as megjelenési ablakba került, míg mindenki más most a Q4-es megjelenési ablakban van.

A cikk írásakor az új Steam Deck foglalások a Q4-es megjelenési ablakba lesznek szervezve. A bejegyzés szerint azonban, ha a foglalási sorok megtelnek, akkor „átkerülnek a következő negyedévre”. Ezt leszámítva a poszt többi részében a Valve köszönetét fejezi ki a hűséges támogatóknak. Mindenkinek megköszöni a pozitív visszajelzéseket, és reméli, hogy az új Steam Deck tulajdonosok élvezni fogják a játékrendszerüket, amikor megérkeznek.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu