Vajon Giancarlo Esposito elvállalná X Professzor szerepét? A Better Call Saul és a Far Cry 6 sztárja most végre válaszolt!

MOZI HÍREK – Giancarlo Esposito egy TikTok videóban elmondta, hogy beszélt a Marvellel több szerepről is, és arra a kérdésre is válaszolt, hogy szimpatikus lenne-e neki az X-Men vezetőjének szerepe.

 

Ha Giancarlo Esposito választja ki, hogy melyik karaktert alakíthatja, ha és amikor debütál a Marvel Moziverzumban, akkor a Breaking Bad és a Better Call Saul sztárja az új X professzort játszaná. A San Diego-i Comic-Con előtt a Marvel casting bejelentésekről pletykált, többek között arról, hogy Esposito lenne a következő Charles Xavier. Ezek a pletykák nem váltak valóra, de rengeteg vitát generáltak az interneten, és sok rajongó volt elragadtatva a lehetséges szereposztástól.

Mint kiderült, Esposito a jelek szerint tárgyalt a Marvellel, és bár egyelőre nem került sor konkrét karakterek castingjára, a színész elárulta, hogy milyen szerepekről beszélt a céggel. Megemlíti a Marvel népszerű főgonoszát, Magnetót és Doctor Doomot, akikről már régóta sok rajongó azt mondja, hogy Esposito fantasztikus választás lenne a szerepre. Az alábbi, @countdowncitygeeks által posztolt TikTok-videóban aztán Esposito az X-Men vezetőjét is megnevezi, mint egy másik potenciális karaktert, akit eljátszhatna.

„Még nem dolgoztam a Marvelnek. Voltam velük egy szobában és beszéltem velük… Szóval, volt már szó Magnetóról… Kikről beszéltek még ott? Ó, Doom, Doctor Doom! És aztán ott van… X professzor.”

Ebből a válaszból úgy tűnik, Esposito már beszélt Kevin Feige-gel és társaival néhány különböző lehetőségről, de még mindig próbálják véglegesíteni, hogy melyik szerep lenne a legmegfelelőbb a színésznek. Espositót megkérték, hogy személyesen nevezze meg a három szerep közül a kedvencét, és mivel valami újat szeretne kipróbálni, a hőst választja.

„Valami olyat választok, ami egy kicsit más, mint az eddigi szerepeim. Elmegyek, és megosztom az univerzummal, hogy ez X professzor.”

Sok rajongót megoszt az ötlet, hogy Giancarlo Esposito játssza X professzor szerepét. Mivel ő egy ilyen képzett színész, vannak olyan rajongók, akik bíznak abban, hogy ő is ugyanolyan jól el tudná látni X Professzor szerepét, és hogy érdekes lenne látni őt egy olyan karaktert játszani, ami eltér a legtöbb legutóbbi szerepétől. Eközben más rajongók szerint túl nehéz lenne elválasztani Espositót ettől a „gonosz személyiségtől”, amelyet rendszeresen alakít és azzal érvelnek, hogy jobb lenne neki Magneto vagy Doctor Doom szerepében.

Egyelőre Esposito arra készül, hogy búcsút vegyen egyik legismertebb gonosztevőjétől. A Better Call Saul utolsó évadából már csak két epizód van hátra, és bár Esposito kampányolt azért, hogy Gus Fring karaktere saját spinoff-sorozatot kapjon, egyelőre nem tervezik, hogy ez megtörténjen, így a színész időbeosztásában marad némi üresedés. Talán ez azt jelenti, hogy itt az ideje csatlakozni az MCU-hoz, Charles Xavier vagy esetleg egy másik karakter, hős vagy gonosz szerepében.

@countdowncitygeeks #giancarloesposito announces which character he may play in the#marveluniverse! #superherocarshowandcomiccon #fyp #foryourpage #celebfanfest #comiccon2022 #marvel #countdowncitygeekcast #sanantoniotx ♬ original sound – countdowncitygeeks

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu