[GC 2022] Age of Empires IV: ingyenes DLC várható – már tudjuk, milyen új népeket kapunk! [VIDEO]

Két új kultúra érkezik ingyenesen az Age of Empires IV egy jövőbeli frissítésben, amely néhány hónapon belül landol.

 

 

Az Age of Empires-saga kétségtelenül a stratégiai műfaj egyik legnagyobb képviselője. Most, a negyedik rész esetében kiderült, hogy még több tartalomra számíthatunk. A legjobb az egészben az, hogy ez a DLC néhány héten belül ingyenesen érkezik majd az Age of Empires IV-hez.

Az oszmán törökök és a Mali kultúra október 25-én érkeznek ingyenesen a játékhoz.

Október 25-én két új kultúra landol az Age of Empires IV-ben. Ezek az oszmán törökök és Mali népe, amelyek a Windows Central szerint ingyenesen kerülnek be a játékba, és az Xbox Game Passon is elérhetőek lesznek. Egy frissítés formájában érkeznek majd a címhez.

 

 

 

 

Ahogy a trailerben is látható, az oszmánok mind történelmüket, mind jelenlétüket tekintve egy katonai nagyhatalom, amit a csatatéren ágyútűzzel élhetünk majd át. Ami a Mali népet illeti, láthatjuk, hogy nagyon ügyesek a csatatéren a közelharcban, és képesek a fák között elbújni, hogy meglepjék az ellenséget.

A játék készítői még júniusban részletezték a jövőbeli tartalmakra vonatkozó útitervet. Ebből a szempontból az első szezon friss levegőt jelentett, mivel a moddingra és az online harcra összpontosított. Ha többet szeretnél megtudni a játékról, akkor ajánljuk figyelmedbe az Age of Empires IV-ről írott tesztünket!

Forrás: Windows Central

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu