[GC 2022] Tortuga: A Pirate’s Tale: visszatér a kalózos sorozat PS5-ön, Xbox Series-en, PS4-n, Xbox One-on és PC-n [VIDEO]

A Kalpyso Media kiadó és a fejlesztő Gaming Minds Studios bejelentette a Tortuga: A Pirate’s Tale című kalózos stratégiai kalandjátékot PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Switch-re és PC-re (Epic Games Store). A játék 2023 első negyedévében fog megjelenni.

 

Íme egy áttekintés a játékról, a Kalpyso Medián keresztül:

 

A Tortuga: A Pirate’s Tale játékban itt az ideje, hogy kiderüljön, valóban megvan-e benned, ami ahhoz kell, hogy a Karib-tenger legnagyobb kalózává válj! Vitorlát bontasz a hatalmas és gyönyörű Karib-tengeren, miközben a játékosok az örök arany és dicsőség céljával vágnak neki az útnak. Válassz 18 egyedi hajótípus közül, és szabd testre a zászlótól és a fegyverektől kezdve a hajótestig és a fejdíszig. Hatalmas a világ odakint, de sosem vagy igazán egyedül, és a játékosok történelmi kalózkapitányokkal találkoznak, akikről el kell dönteniük, hogy barátok vagy ellenségek. Vegyétek fel a kereskedelmi konvojokat és településeket taktikus, fordulóalapú csatákban, hogy megszabadítsátok őket a gazdagság terhétől, majd a (lopott) gazdagságból fejlesszétek félelmetes flottátokat. Egy hatalmas flottával és elegendő arannyal talán még a legénységedet is boldoggá tudod tenni. De figyelmeztetlek! Végül is választott kapitány vagy, és kötelességed fenntartani a legénységed morálját, különben lázadás lehet a láthatáron…

Legyél minden kalózok kalóza – Nem születsz nagy kalóznak, de mi megadjuk neked az eszközöket, hogy te legyél A nagy kalóz. Testre szabhatod a saját zászlódat, amely alatt a flottád hajózni fog. Ahogy egyre több tapasztalatot szerzel, hírneved és képességeid fejlődni fognak. Játssz szerepjátékot több mint 35 különböző kalózkészséggel a kalóztrónusod megszerzéséhez vezető úton.

Razzia és utazás a Karib-tengeren – A 17. századi Karib-térséget az Óvilág négy gyarmatosító hatalma uralja. Kalóznak lenni nem a te hibád, de a te felelősséged! Tegyél akcióba, hogy megszabadítsd a spanyol, holland, francia és angol gyarmatokat a gazdagságban fuldokló tehertől. De légy óvatos! Hacsak nem vagy biztos benne, hogy te vagy a legnagyobb hal a tengerben, ne merészkedj túl korán vagy túl messzire a megbízható szülővárosod kikötőjétől.

Vegyél részt taktikai tengeri csatákban – Egy hajó biztonságban van egy kikötőben, de a hajók nem erre készültek. Harcolj taktikus, fordulóalapú tengeri csatákban egy epikus méretű, hatszögletű rácson. Használd az eszed, amikor egy konvoj vagy egy település elleni rajtaütést hajtasz végre. A győzelmet a hajód különleges fegyverzetének és a tenger változó és zord körülményeinek ügyes kombinációja határozza meg.

Fejleszd a flottádat – A te feladatod egy félelmetes flotta fenntartása és karbantartása, mielőtt szembenéznél a tengereken leselkedő hatalmas hadihajók ágyúdörgésével. A hajód alapfelszerelésének, például a fegyverzetnek, a hajótestnek, az árbocnak vagy az alakzatnak a különböző fejlesztései kombinálásával több mint 360 egyedi felszerelést hozhatsz létre.

Teljesítsd a legénységed igényeit – A hajó választott kapitányaként a te felelősséged, hogy a zsákmányt és a gazdagságot megoszd a legénységeddel. Az úgynevezett „zsákmánycikkekben” való megegyezés egyértelműen meghatározza a célokat, amelyekre a kikötő elhagyása előtt vállalkozol. Ne feledd, hogy a fedélzet alatt a lázadás suttogása csúnya végkifejlethez vezethet. Végül is ön egy választott kapitány, és nem az Úr kegyelméből került a hajóra.

Párbajozz hírhedt kalózlegendákkal – Útközben, hogy a legfélelmetesebb, legdicsőségesebb kalózkapitánnyá válj, lehetőséged lesz megismerkedni számos történelmi kalózzal. Válogasd meg bölcsen ellenségeidet és társaidat…

Parancsold a történelmi hajókat – 18 egyedi hajótípussal, mint például Ship of the Line, Fregatt, War Galleon és még sok más.

Fulladj bele a küldetésekbe – Merülj el több mint 25 órán át a kalózkodás aranykorában játszódó történetekben. A világ végül is a te osztrigád. Kormányzók és kalóztársak értékes küldetésekkel látnak el, ahol néhány dublont lehet keresni. Ne felejtsd el felkeresni a helyi kocsmát sem, és kihallgatni a legújabb pletykákat. Egy üveg rum fellazítja a nyelvet, és utat mutat az egyébként rejtve maradt kincsekhez…

Nézd meg a bejelentő trailert alább.

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu