Kiszivároghattak a tervezett Tomb Raider-folytatás storyboardjai?!

MOZI HÍREK – Alicia Vikander 2018-ban keltette életre Lara Croftot, és új storyboardok utaltak arra, hogy mit tartalmazhatott volna az ő főszereplésével készült Tomb Raider-folytatás.

 

 

Sokáig úgy tűnt, hogy a 2018-as Tomb Raider folytatására valamikor sor kerül, de úgy tűnt, hogy az Alicia Vikander címszereplésével készülő franchise utolsó reményeit is szertefoszlatta a Covid-járvány kitörése és az ezzel járó késések a szórakoztatóiparban. Habár az MGM még mindig tervezi a folytatást, idén júliusban kiderült, hogy a lehetőségük kifutott, és a jogokra vonatkozó opciójuk lejárt. Most néhány újonnan kiadott storyboard az elveszett folytatásból egy kis betekintést engedett a film egyik jelenetébe.

A Tomb Raider először a 2000-es évek elején került a széles vászonra, amikor Angelina Jolie alakította a csinos és talpraesett régészlány karakterét.

Ugorjunk előre 2018-ba, és Croft a frissebb játékokban megjelenő figurához hasonlóan vadóc, keményebb formában tért vissza. Alicia Vikander mindent beleadott a szerepbe, és a karakter valósághűbb változatát játszotta, de ez sem volt elég a kasszasikerhez vagy a lenyűgöző kritikai és közönségértékelésekhez. A folytatás munkálatai azonban elkezdődtek, és bár nagyon keveset árultak el arról, hogy merre tarthatott volna, a Jake Lunt Davies művész által megosztott új storyboardok egy Croft-kastély elleni rajtaütést mutatnak, amely a film cselekményének részét képezte volna.

Habár Hollywood továbbra is rajong a játék-adaptációkért, a Tomb Raider filmek eddig nem igazán váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.

Nyilvánvalóan felmerül a kérdés, hogyan lehetne nagyobb sikert elérni a játék egy újabb adaptációjával – érdemes-e egyáltalán próbálkozni vele? Amikor az MGM lemondott a jogokról, a hírek szerint licitháború indult, ami azt jelenti, hogy bár a 2018-as filmváltozat nem biztos, hogy előrébb lép, csak idő kérdése, hogy Lara Croft valamilyen formában visszatérjen a képernyőkre.

Bár soha nem lehet tudni, hogy a 2018-as Tomb Raider folytatása hogyan alakult volna, Vikander állítása szerint továbbra is szívesen eljátszaná a szerepet, így az sem kizárt, hogy újfent láthatjuk Lara Croftot alakítva.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu