Wo Long: Fallen Dynasty demó PS5-re és Xbox Series-re már szeptember 26-ig elérhető

Korlátozott ideig elérhető a demó.

 

A Wo Long című akció-RPG demója: Fallen Dynasty már elérhető PlayStation 5-re a PlayStation Store-on keresztül és Xbox Serires-re a Microsoft Store-on keresztül, jelentette be a kiadó Koei Tecmo és a fejlesztő Team NINJA. A játék csak szeptember 26-ig lesz elérhető.

Az akciódús demó bepillantást enged egy sötét, őrült Three Kingdoms világába, és a démonok által elárasztott, egykor szeretett ország megmentéséért folytatott kaotikus küzdelembe. A kínai harcművészetekből átvett kardvívást bemutató demó a harc stratégiáit és gyorsaságát mutatja be, miközben a játékosok ízelítőt kapnak az online többjátékos módból, a karakterkészítőből és a játékbeli képességekből, köztük a függőleges felfedezésből és a morál fontosságából. Bónuszként mindenki, aki végigjátssza a demót, megkapja a „Crouching Dragon Helmet” nevű különleges tárgyat, amelyet a megjelenéskor felszerelhet és használhat a főjátékban. A demón keresztül egy felmérés is elérhetővé válik, hogy a játékosok visszajelzéseit összegyűjtsék, és segítsék a játék további fejlesztését. Azok, akik részt vesznek a felmérésben, egy eredeti háttérképet kapnak.

A Team NINJA emellett egy oktatóvideót is készített, hogy segítsen a játékosoknak elsajátítani a masocore-élmény finomságait, beleértve az alapvető ellentámadásoktól kezdve a különböző fegyverek kezeléséig minden szükséges technikát.

Ime a játék oldaláról is a részletek:

„A sötétség mélyéről egy sárkány szárnyal.

A Wo Long demó verziója: Fallen Dynasty, egy akció-RPG, amely egy sötét fantasy Three Kingdoms világban játszódik. A játékos egy névtelen milícia katonájaként a kaotikus Three Kingdoms világában a kínai harcművészeteken alapuló kardforgatással száll szembe démonokkal és tisztekkel. A demóverzió letöltésével a játékosok megkapják a Crouching Dragon sisakot, amelyet a végleges verzióban használhatnak majd.

Részletek:

  • A demó verzió tartalma eltérhet a kiskereskedelmi verzió tartalmától.
  • A játékhoz a PlayStation Network / Xbox hálózathoz való csatlakozás szükséges.
  • A többjátékos játékhoz nem szükséges PlayStation Plus / Xbox Live Gold előfizetés.
  • A demóverzió korlátozott ideig érhető el. A részleteket a hivatalos honlapon találod.
  • A demó terjesztése előzetes értesítés nélkül megszűnhet.
  • Nézd meg a demó játékmeneti tippjeit tartalmazó videót alább.”

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu