Tom Cruise Mission: Impossible 8-forgatását megzavarta egy birkanyáj

MOZI HÍREK – Tom Cruise Mission: Impossible 8-as stábja kénytelen volt szüneteltetni a forgatást, miután megjelent egy birkanyáj az angliai Lake Districtben.

 

A 60 éves színészt a nagy nyájat csodálva látták, amint oldalra állt, hogy utat engedjen az áthaladó birkáknak. Cruise-t a levegőben is megörökítették, amint egy kék ejtőernyőre csatolva a levegőben van, miközben a készülő film egyik jelenetét forgatta.

Cruise, aki Ethan Huntot alakítja a filmsorozatban, egy fekete overallt viselt, amikor visszaereszkedett a földre.

Cruise nemrég Lake District-i nyaralókkal is összefutott. Adam Wheeler és Lucy Hinch éppen a „Blitz” nevű szibériai huskyjukat sétáltatták, amikor Cruise-ba és a film forgatására bukkantak.

A Northern Echo szerint Cruise „boldogan” pózolt egy közös képet a párral, mielőtt visszaugrott a forgatáson használt helikopterbe. „Kedves és udvarias volt, és nagyon szerény. Tom Cruise elnézést kért a helikopterek zajáért, és megkérdezte, hogy jól vagyunk-e” – mondta Wheeler a lapnak.

„Biztosította, hogy mindenki, aki akart, lefotózhassa magát vele” – folytatta. „Mi voltunk az utolsók, akiket lefotóztak, aztán egyszerűen siklóernyővel leugrott a hegyről vissza a Buttermere melletti táborába”.

„Láttam néhány Mission Impossible-filmet, de a többit még nem igazán néztem meg – de most már biztosan meg fogom” – tette hozzá Wheeler.

Megosztotta az outlettel, hogy Cruise minden mutatványát maga hajtotta végre, és a páros körülbelül egy órát várt, hogy találkozhasson a sztárral.

Cruise-t júliusban fotózták le, amint leugrik egy hegyről a brit vidéken, és siklóernyővel ereszkedik lefelé. Cruise elkezdte a Mission című film forgatását: Impossible 8″ forgatását közvetlenül azután, hogy befejezte a „Mission: Impossible 7” befejezésével.

A filmek első és második részeként kerül a mozikba a „Mission: Impossible – Halálos leszámolás” címmel. A koronavírus-járvány miatt megakadt a „Mission: Impossible Impossible” forgatása: Impossible 7″ forgatását, amely most 2023. július 14-én kerül a mozikba, a második rész pedig 2024 nyarán debütál.

Cruise ismert arról, hogy saját maga hajtja végre a mutatványait, többek között egyszer megmászta a Burj Khalifát, amelyet a világ legmagasabb épületeként ismernek el.

Novemberben a színészt lefotózták, miután 2000 láb magasságban kimászott egy 1941-es Boeing B75N1 Stearman kétfedelű repülőgép pilótafülkéjéből, és felült a szárnyára.

Cruise ezután fejjel lefelé lógott, miközben a repülőgép átfordult, így úgy tűnt, mintha egyenesen ülne a szárnyon.

A Top Gun sztárja korábban reflektált a karrierjére és arra a döntésére, hogy akciófilmjeiben minden mutatványt maga hajt végre.

„Igazi fizikai színész vagyok, és imádom ezeket a jeleneteket” – mondta Cruise a „The Graham Norton Show”-ban való szereplés során. „Tanulok és edzek, és sok időt szánok arra, hogy kitaláljam az egészet. Sok csontomat eltörtem már”.

„Az első alkalom minden kaszkadőrmutatványnál idegőrlő, de egyben felemelő is” – tette hozzá. „Néhányszor mondták már nekem egy-egy kaszkadőrmutatvány forgatása közben, hogy ne mosolyogjak.” – tette hozzá a sztár.

Forrás: Fox News

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu