A Halloween véget ér: borzongató részlet került ki az ikonikus franchise új filmjéből! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Michael Myers nosztalgiázik A Halloween véget ér legújabb tévés kedvcsinálójában.

 

 

A Halloween véget ér című közelgő horror kirándulás új tévészpotjában Michael Myers az egyik legikonikusabb gyilkosságát idézi fel. A chefhawk felhasználó által a YouTube-ra feltöltött legújabb felvétel a közte és Laurie Strode közötti végső csatát mutatja be, és a megállíthatatlan gyilkos egyértelműen nosztalgiázik, amikor egy újabb áldozatot szögez a falhoz, ahogyan azt az első Halloweenben is tette.

A Halloween véget ér négy évvel a tavalyi Gyilkos Halloween eseményei után folytatódik, Laurie pedig már az unokájával, Allysonnal (Andi Matichak) él és az emlékiratain dolgozik. Michael Myerst azóta sem látta senki. Laurie, miután évtizedekig hagyta, hogy Michael kísértete határozza meg és irányítsa a világát, úgy döntött, hogy felszabadítja magát a félelem és a düh alól, és elfogadja az életet. Amikor azonban egy fiatalembert, Corey Cunninghamet (Rohan Campbell) azzal vádolnak, hogy megölte a fiút, akire vigyázott, az erőszak és a terror kavalkádját indítja el, ami arra kényszeríti Laurie-t, hogy végre egyszer és mindenkorra szembenézzen a gonosszal, amit nem tud irányítani…

Habár úgy tűnik, hogy Laurie történetének ezzel vége, a Halloween alkotója, John Carpenter nem hiszi, hogy ez a mozi lesz az utolsó alkalom, hogy Michael Myers-t láthatjuk.

„Nem számítottam arra, hogy lesz folytatása [az eredeti Halloween-nak]. A filmipart a pénz uralja” mondta a legendás filmrendező. „[Az első] Halloween annyi pénzt hozott, hogy itt jöttek megint ugyanazok a srácok, [hogy] ‘Hé John, csináljunk még egyet’. Garantálom neked, hogy ha a Halloween vége sok pénzt hoz, találd ki, mi lesz? Csak találd ki, hogy mi lesz.”

A Halloween véget ér a tervek szerint 2022. október 14-én kerül az amerikai mozikba a Universal Pictures gondozásában, és 60 napig a Peacock fizetős szolgáltatásán is egyidejűleg streamelhető lesz. (A hazai premier 13-án várható.)

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu