A PS Plus Extra és Prémium ebben a hónapban elveszít egy horrorjátékot

Egy horrorjáték még ebben a hónapban elhagyja a PS Plus Extra és Prémium rendszert, és az előfizetőknek már csak néhány napjuk van arra, hogy befejezzék.

 

Még ebben a hónapban távozik egy horrorjáték a PlayStation Plus Extra és Prémium rendszerből. A PS Plus Extra és Prémium tagok hozzáférhetnek egy több száz címet tartalmazó játékkatalógushoz, amely több műfajban is megtalálható. A Prémium előfizetők néhány további bónuszt is kapnak, például letölthetik a kiválasztott PS1, PS2, PSP és PS3 játékokat.

A Sony minden hónap közepén új címekkel bővíti a PS Plus katalógust. A PlayStation 2022 szeptemberében többek között a Deathloopot, a Dragon Ball Xenoverse 2-t és az Assassin’s Creed Origins-t adta hozzá a gyűjteményhez, de a 2022 októberi kínálatot még nem hozták nyilvánosságra. A PS Plus Extra és Prémium rendszerből is gyakran kerülnek ki játékok, de a címek közötti dátum. Most úgy néz ki, hogy 2022 októberében egy horrorjáték hagyja el a PS Plus játékkatalógusát.

A Soma 2022. október 18-án hagyja el a PlayStation Plus Extra és Prémium rendszert. A Sony általában frissíti egy játék áruházi oldalát, hogy megjelölje a szolgáltatásból való távozás dátumát, és ez ebben az esetben sincs másképp. A PlayStation Store oldalán az áll, hogy a PS Plus Extra tagok az előfizetésük részeként hozzáférnek a Somához és több száz más játékhoz. Közvetlenül alatta a rajongók láthatják, hogy az ajánlat október 18-án ér véget, ami a Soma PS Plusból való távozásának dátumát jelzi. A játék iránt érdeklődő felhasználóknak már csak tíz napjuk van hátra, pedig viszonylag rövid játékról van szó.

A Soma eredetileg 2015-ben jelent meg, és pozitív kritikai fogadtatásban részesült, sok dicséretet kapott a története. A túlélőhorror műfajába tartozik, és a Frictional Games nevű svéd stúdió fejlesztette. Ugyanez a fejlesztő cég felelős más horrorjátékokért is, mint például a Penumbra és az Amnesia játéksorozat.

Meg kell jegyezni, hogy a felhasználók elveszítik a hozzáférést a játékhoz, miután az elhagyja az Extra és Prémium szinteket, de egyes PS Plus-tagok október 18-a után is játszhatnak a Somával. A Soma 2018 decemberében ingyenes havi PS Plus-játékként került kiosztásra. Az ingyenes havi játékok némileg másképp működnek, mivel azok a játékosok, akik akkor hozzáadták a játékot a fiókjukhoz, a tagságuk lejártáig továbbra is hozzáférnek a játékhoz.

Még mindig elég furcsa, hogy egy horrorjáték októberben távozik a PS Plus Extra és Prémium szolgáltatásból. A Sony-nak azonban más tervei lehetnek a Halloween ünnepére, hiszen még ebben a hónapban egy rakás horrorjátékkal bővítheti a PS Plus katalógust.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu