Itt vannak az első hivatalos képek Negan és Maggie The Walking Dead-spinoffjából, a The Walking Dead: Dead City-ból és megtudtuk, mikor jön a sorozat

MOZI HÍREK – Gyorsan haladnak a munkálatok a ‘The Walking Dead’ spin-offon, és már tavasszal láthatjuk az elsőt. Addig is nézzétek meg Negan és Maggie fotóit a The Walking Dead: Dead City című sorozatból, illetve megtudtuk azt is, mikor jön végre.

 

Idén ősszel, 12 évvel a premier után nézhetjük meg a The Walking Dead sorozat fináléját. Ez azonban nem jelenti az AMC TV által létrehozott zombi-univerzum végét. Jelenleg három spin-offot forgatnak: The Walking Dead: Dead City Lauren Cohan és Jeffrey Dean Morgan, „Daryl Dixon” Norman Reedus és „Rick & Michonne” Andrew Lincoln és Danai Gurira főszereplésével. Az előbbinek már hozzávetőleges megjelenési dátuma is van, és hangulatos első képek is napvilágot láttak.

 

Mikor lesz a premier?

 

Ahogy azt a New York-i Comic-Conon bejelentették, a széria premierje 2023 áprilisában lesz. A sorozatban Negan (Jeffrey Dean Morgan) és Maggie (Lauren Cohan) egy poszt-apokaliptikus Manhattanben indulnak majd útnak, amelyet már régen elvágtak a szárazföldtől. Az omladozó város tele van halottakkal és lakosokkal, akik New Yorkot saját világukká tették, tele anarchiával, veszélyekkel, szépséggel és borzalommal.

Az AMC egyelőre nem árulta el a teljes szereplőgárdát, de annyit tudni lehet, hogy a sorozatban Gaius Charles (‘Friday Night Lights’) fogja alakítani a magabiztos, kegyetlen Isaac szerepét, aki odaadó családapa és túlélt egy fájdalmas veszteséget.

A The Walking Dead: Dead City első évada hat epizódból áll majd. A sorozat showrunnere Eli Jorné („The Walking Dead”), míg az executive produceri pozíciókat Scott M. Gimple („The Walking Dead”) és a sorozat főszereplői töltik be.

A sorozat premierje tehát 2023 áprilisában lesz, az ígért (további) képeket pedig itt láthatjátok:

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu