Gotham Knights: a Rocksteady fejlesztője vádaskodva kommentálta az fps-limitet!

A Rocksteady fejlesztője arra utal, hogy az Xbox Series S a hibás a Gotham Knights 30fps-éért, „krumplinak” titulálva a Microsoft gépét.

 

 

Ismét tombol a vita: a Batman: Arkham franchise-t készítő Rocksteady egyik fejlesztője arra utalt, hogy az Xbox Series S a hibás a Gotham Knights 30fps-éért.

„Egy egész játékgenerációt nyomorított meg ez a krumpli” – Lee Devonald.

Lee Devonald, a Rocksteady vezető karaktertechnikai művésze volt az, aki Twitter-fiókján tette egyértelművé véleményét. Mielőtt belemennénk a nyilatkozataiba, érdemes tisztázni, hogy nem dolgozott a Gotham Knightson, ezt még ő maga is hangsúlyozta. Ő a Suicide Squad: Kill the Justice League fejlesztésén dolgozott. Devonald azonban a következőket gondolja: „[Ameddig] Az S sorozat létezik, a Microsoft nem fogja megengedni, hogy az egyik konzolra (Xbox Series X) játék jelenjen meg a másik nélkül. Egy egész generációnyi játékot nyomorított meg ez a krumpli”.

Korábban a fejlesztő már beleszólt a Gotham Knights vitájába, amikor válaszolt egy tweetre a Gotham Knights 30fps-ével kapcsolatban:

„Bárcsak a játékosok megértenék, mit jelent a 60fps, mindazokat a dolgokat tekintve, amiket elveszítenek, hogy a játék ilyen gyorsan fusson!”

„Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy van egy jelenlegi generációs konzolunk, ami nem sokkal jobb, mint egy előző generációs konzol” – hangsúlyozza Devonald.

A kialakult viták nyomán a fejlesztő végül bocsánatot kért egy tweetben. Egy közleményt is kiadott, amelyben igyekezett elhatárolódni az általa indított beszélgetéstől. Valamint tiszteletet kért a fejlesztők felé, mivel „mindig szabadon kell, hogy a játékukat a saját módjukon készítsék el”.

 

A Gotham Knights 30fps-t kap konzolokon

 

Kiderült, hogy maga a Warner Bros. is megerősítette a hivatalos Gotham Knights discord csatornán, hogy a cím csak 30fps-en fog futni.

Emellett érdemes megjegyezni, hogy a 4 játékos kooperatív játék később érkezik egy ingyenes frissítéssel.

UPDATE: Lee Devonald azóta törölte a Twitter-fiókját.

Forrás: The Golden News

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu