Repo Man: feltámadt a behajtószimulátor [VIDEO]

Igen, behajtószimulátor: a tartozásokat beszedő illető bőrébe bújva felmarkolhatjuk az adósságokat, amiket ügyfeleink felhalmoztak…

 

A Repo Man (stilizálva csak nagybetűs neve van, de ezt nem követjük…) először 2019-ben lett bejelentve. A belső nézetes immerzív szimulátoron akkor a Baldur Games dolgozott, de most egy lengyel indie csapat, az Achara Studios kicsit kibővítette a koncepciót. Az alapok (a játék neve, és a behajtás) megmaradtak, de ennél többet fogunk tenni. Főszereplőn, Arthur Newstead, egy „noir férfi a nap és a neon világában”: karrierje zsákutca, felesége elhagyta, apja pedig halála után 15 milliós adósságot hagyott hátra, ezért veterán autójával hazatért a velejéig romlott szülővárosába, San Almába.

„Megsajnálod a szegényeket, megfizetve annak árát? Kihasználod a gyengéket és a város leggyűlöltebb emberévé válsz? Követed-e a törvény betűjét, keresed-e a megegyezést, szervezkedsz-e, lopsz-e, vagy erőszakhoz folyamodsz? Tönkreteszel egy jó embert, hogy megbuktass egy gonoszt? Egy idegen gyermekét választod majd a saját lányod helyett? Érvelj és cselezz, használd ki a gyenge pontokat, dobj be ötleteket, mindezt olyan játékokkal, amelyeket az utazásod során összegyűjtött kártyák képviselnek egy olyan tárgyalási játékban, ahol a megtévesztést a bizalommal, a kegyelmet a távolságtartással, a nevetségessé tételt a félelemmel állítod szembe.

Keresd fel az adósaidat az otthonukban, csalogasd ki őket a rejtekhelyükről, és üss rajtuk a kedvenc kocsmájukban. Dolgozz nappal, köss gyanús megállapodásokat éjjel. Lépj be a helyiségekbe, készíts leltárt, becsüld fel a vagyontárgyak értékét, majd követeld őket a hivatalnak, vagy tedd őket zsebre és add el bűnözői kapcsolataidnak. Próbáld meg megkülönböztetni az értéktelen csecsebecséket az értéktárgyaktól, miközben elrabolod őket az adósaidtól. Tegyél árverésre lakásokat, hajókat és egész épületeket, és add el őket a legmagasabb ajánlatot tevőnek,” írja a játék jellemzése a Steamen.

A világot az Art Noveau ihlette. Ebben a Fae (tünde) civilizáció is ott van, ami az emberiségnél jóval régebbi, de a mágia eltűnésével főleg csavargók maradtak meg belőlük. A Repo Manben harcok is lesznek, de a fejlesztők (akik idén adták be a játékjavaslatukat) kiemelték, hogy ebben Arthur nem lesz olyan képzett, úgyhogy megüthetjük a bokánkat, ha állandóan ütlegelni próbálnánk ellenfeleinket.

A megjelenési dátum még nem ismert, de biztosan nem egyhamar fog megjelenni.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu