A PlayStation Plus hatalmas Black Friday-akcióra készül, íme a részletek!

A játékosok kedvezményesen vásárolhatják meg magát a PlayStation Plus-t is – a Sony megerősítette a PlayStation Store fekete pénteki kiárusítását.

 

 

A Sony megerősítette, hogy egy Black Friday-kiárusítás keretében kedvezményesen vásárolhatjuk meg a PlayStation Plus-t. Sok vállalat kínál nagy kedvezményeket a videójátékokra és más elektronikai cikkekre a fekete pénteki leárazások során. Ám a Sony ajánlatát, úgy tűnik, érdemes lesz komolyan megfontolni.

A Sony minden évben Black Friday kiárusítást tart, így a felhasználók hatalmas játékválasztékra vonatkozó kedvezményeket vehetnek igénybe.

A PlayStation megerősítette, hogy a játékosok november 18-tól 25%-os kedvezményt kapnak a PlayStation Plusra a Black Friday-kiárusítás részeként. A PS Plus Essential 1 évre 60 dollárba kerül, így a rajongók arra számíthatnak, hogy 45 dollár körüli áron juthatnak hozzá. Az akció feltehetőleg csak az Essential szintre vonatkozhat. Legalábbis nem pontosították, hogy a PS Plus Extra és Premium is kedvezményesen lesz-e elérhető. A játékosok azonban ezután olcsóbban frissíthetnek Extra vagy Premium szintre, mint amennyit egyébként fizetniük kellett volna.

Ez remek lehetőséget ad a játékosoknak arra, hogy több évre szóló PlayStation Plus-t kedvezményes áron vásároljanak. A korábbi évekből ítélve a Sony több száz játékra kínál majd kedvezményeket a teljes Black Friday kiárusítás során. Ám a rajongóknak még várniuk kell néhány napot, hogy megismerjék a végleges árlistát. Azok a PS5-tulajdonosok, akik nem akarják követni ezeket az eladásokat, hozzáadhatnak játékokat a kívánságlistájukhoz. Így a konzol értesíti őket, ha ezek a címek olcsóbban elérhetővé válnak.

A PlayStation Plus Essential előfizetők havonta nagyjából három-négy játék mellett hozzáférhetnek az online multiplayerhez és a felhőalapú mentésekhez.

Miután ezeket a játékokat hozzáadják a fiókjukhoz, a tagok addig játszhatnak velük, amíg aktív előfizetéssel rendelkeznek. A 2022 novemberi ingyenes PlayStation Plus-játékok közé tartozik a Nioh 2, a LEGO Harry Potter Collection és a Heavenly Bodies. Azok a felhasználók, akik a fekete péntek alatt vásárolnak PS Plus-t, ingyen játszhatnak ezekkel a címekkel.

Az Essential másképp működik, mint az Extra és a Premium. Ugyanis ezekhez egy több száz játékból álló hatalmas katalógus tartozik. Ám a tagok elveszítik a hozzáférést, amint az adott cím elhagyja a szolgáltatást. A PlayStation Plus Extra és Premium 2022 novemberében 20 játékkal bővül, köztük többek között a Kingdom Hearts 3, a The Elder Scrolls 5: Skyrim – Special Edition, a The Division 2 és a Chorus címekkel.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu