Spider-Man: Miles Morales: jó hír a Steam Deck-játékosoknak!

A Spider-Man: Miles Morales a napokban jelenik meg PC-re, és az Insomniac Games megerősítette, hogy hivatalosan is „Steam Deck Verified”.

 

 

Az Insomniac Games nemrég megerősítette, hogy a Spider-Man: Miles Morales verifikálva lett a Steam Deckre. Ez azt jelenti, hogy a játék kompatibilis a Valve kézi eszközével.

Az először 2020-ban PlayStation 4-re megjelent Spider-Man: Miles Morales egy nyílt világú RPG, amely a címszereplő karaktert követi, aki az iskola és a bűnüldöző szuperhősködés között egyensúlyoz.

A játék később a PlayStation 5 bevezető címe lett, és több mint hatmillió eladást könyvelhetett el. A PC-s verzió november 18-án jelenik meg a Steamen és az Epic Games oldalán.

A játékosok hamarosan Steam Decken is hozzáférhetnek a játékhoz. Az Insomniac Games egy tweetben jelentette be, hogy a Spider-Man: Miles Morales hivatalosan is „Steam Deck Verified”. Mivel a játék a napokban érkezik a Steamre, a Steam Deck tulajdonosok a vásárlás után azonnal hozzáférhetnek a játékhoz. Azok, akik az első Pókember-játékot szeretnék elkezdeni, a Steam-en megvásárolhatják a felújított változatot, és azzal is játszhatnak a Steam Deck-en.

Sok játékos izgatottságának adott hangot, hogy a Steam Decken és a PC-n is játszhatják vagy újrajátszhatják a Spider-Man: Miles Morales játékot.

Az Insomniac Games a válaszokban megköszönte a rajongóknak a pozitív fogadtatást. Üdvözölték a játékosokat, akik ismét visszatérnek Pókemberhez New York városába. Azt is tisztázták, hogy nem tervezik a Miles Moralest játszhatóvá tenni az olyan felhőalapú játékszolgáltatásokon, mint az Nvidia GeForce NOW.

A Spider-Man: Miles Morales egy magával ragadó RPG, amelyben a játékosok New York City különböző szegleteit fedezhetik fel. A Steam Deckre való felvétele megkönnyítené, hogy bárhol és bármikor játszhassunk vele. Ráadásul a Sony és az Insomniac Games új vizuális és széles körű hozzáférési lehetőségeket és még sok mást ígért a Miles Morales PC-s kiadásához. Remélhetőleg mindez a Steam Deck kiadásra is vonatkozik. Hogy ezek a fejlesztések megvalósulnának-e, azt csak az idő fogja megmutatni.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu