Pókinvázió! Érkezik PC-re a Marvel’s Spider-Man Remastered és a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales [VIDEO]

A Horizon: Zero Dawn és God of War után jön személyi számítógépekre a Spider-Man: Remastered és a Spider-Man: Miles Morales.

 

 

PC-s bejelentéseket vártunk a Sony State of Play-jén, és íme: a PlayStation megerősítette a Marvel’s Spider-Man PC-s megjelenését, inkább előbb, mint utóbb. Konkrétan a játék idén augusztus 12-én jelenik meg, az Insomniac Games és a Nixxes Software szoros együttműködésében, hogy a Steam-en és az Epic Games Store-on landoljon. A Marvel’s Spider-Man: Miles Morales szintén még idén ősszel érkezik PC-re.

Az adaptációról egyelőre nem osztottak meg részleteket, de a YouTube-on található videó leírása alapján garantáltan teljesen optimalizált élményt kapunk PC-n.

Mindez a Nixxes Software munkájának köszönhetően, amelyet tavaly vásárolt meg a PlayStation éppen azért, hogy az ilyen jellegű adaptációkban segédkezzen. Az elmúlt hónapokban a multinacionális vállalat több konzol-exkluzív játékát is átültette PC-re, olyan slágerekkel, mint a God of War vagy az Uncharted: Legacy of Thieves Collection még nem jelent meg.

A Nixxes Software a lehető legjobb PC-s élményt szeretné megteremteni.

„Nagyon izgatott vagyok az Insomniac-kal való együttműködésünk miatt a Marvel’s Spider-Man franchise kapcsán. Csapataink közös támogatása és a minőség iránti mindenekfelett álló elkötelezettségük inspiráló. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy kihasználjuk technikai szakértelmünket, a lehető legjobb PC-s élmény megteremtésére koncentráljunk, és kihasználjuk a platform nyújtotta hihetetlen lehetőségeket. Csapatunk mindig is nagy rajongója volt az Insomniac munkájának, és nagyon izgatottan várjuk a velük való partnerséget, hogy a Marvel’s Spider-Man Remastered és a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales a lehető legjobb módon kerüljön PC-re” – mondta Jurjen Katsman, a Nixxes alapítója és fejlesztési igazgatója.

A Marvel’s Spider-Man eredetileg 2018-ban jelent meg PS4-re, majd ezt követően PS5-re egy remasterrel, amelyből ez a PC-s újrakiadás a DLC-kkel együtt merít majd.

Ezt követően megjelent a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales is, és bejelentették a Marvel’s Spider-Man 2-t is PS5-re, egyelőre megerősített megjelenési dátum nélkül.

Forrás: PlayStation.Blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu