A Tőrbe ejtve – Az üveghagyma szereplői gyilkossági rejtélyes játékokat játszottak, hogy elüssék az időt

MOZI HÍREK – A Tőrbe ejtve – Az üveghagyma forgatása szigorú karantén alatt zajlott, a film szereplői pedig úgy döntöttek, hogy kihozzák belőle a legjobbat.

 

A szereplők a Tőrbe ejtve – Az üveghagyma stábjának sikerült kitalálnia egy nagyon is stílusos módszert arra, hogy a közelgő folytatás forgatásán kívül is elüssék az időt. Még a rendező, Rian Johnson is részt vett benne, és a Covidot elnyomó bezártságot, ha kicsit morbid módon is, de sokkal kellemesebb élménnyé változtatta.

A Tőrbe ejtve – Az üveghagyma sztárszereplőinek több tagja szerint a közös szállodájukban töltött szabadidejükben rendszeresen összejöttek egy-egy gyilkossági rejtélyes játékestre. Állítólag mindenki benne volt a mókában, ami rengeteg izgalmat eredményezett az egyébként meglehetősen unalmas időszak alatt. Maga Johnson indította útjára a játékokat, és már az első pillanattól kezdve mindenkit teljesen belerángatott a szórakozásba.

A Deadline-nak nyilatkozva az Üveghagyma sztárja, Janelle Monáe elmondta, mennyire lelkesek voltak: „[Rian Johnson] kézzel írt, középkori stílusú cetliket hagyott a szállodai szobánk ajtaja alatt, amin az állt, hogy „Meg hívtak benneteket…””. Az biztos, hogy Johnsonra jellemzőnek tűnik, hogy ennyi energiát fektet az ilyen hitelességbe. Tekintve, hogy olyan filmeknél, mint a Kések ki és Az utolsó Jedik, nagy figyelmet fordít a részletekre, egyértelmű, hogy lelkesedik azért, amit csinál. De nem ő az egyetlen.

Daniel Craig, aki a Knives Outban és az Üveghagymában is Benoit Blanc nyomozót alakítja, szintén örömét fejezte ki, sőt, még a stratégiáját is részletezte. „Nagyon jó színész vagyok – mondta helyesen. „Csak a játék öröméért voltam ott. A játéktervem alapvetően az volt, hogy mindig úgy nézzek ki, mint a rosszfiú”. Közben sztárkollégája, Edward Norton rámutatott az igaziakra, akikre érdemes odafigyelni. „Kate [Hudson] és a férje egymást vádolták, és olyan volt, mint a Ki fél Virginia Woolftól” – mondta. „Azt gondoltam: ‘Talán nem kéne házastársaknak szerepelniük ebben a játékban…'”.

Az Üveghagyma Johnson 2019-ben megjelent Tőrbe ejtve című gyilkossági krimijének régóta várt folytatása, amely látszólag egy teljesen új közönségnek mutatta be a klasszikus műfajt a nagy nevekből álló szereplőgárdával és a valóban meglepő fordulatokkal. A folytatásban Craig karizmatikus nyomozója, Benoit Blanc ismét megpróbálja megoldani a központi rejtélyt, bár a többi szereplő teljesen új, más visszatérő színész nincs, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének ugyanolyan magával ragadóak és élvezetesek, mint az előző filmben.

Az Üveghagyma újonnan kiadott karakteres részletei szerint a történet főszereplői régi ismerősök egy csoportjaként fognak összejönni, hogy egy ártalmatlannak hitt gyilkossági rejtélyes játékot játsszanak. Hirtelen még jobban hangzik Johnson és a szereplők választott időtöltése. A rajongók hamarosan megnézhetik, mennyire működik együtt a kémiájuk.

A Tőrbe ejtve – Az üveghagyma novembertől lesz látható a mozikban, majd 2022. december 23-án landol a Netflixen.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu