Sonic a multiverzumban utazik a legújabb Sonic Prime trailerben [VIDEO]

MOZI HÍREK – Sonic a multiverzumon keresztül utazik a legújabb Sonic Prime trailerben. A Netflix animációs sorozata december 15-én indul. A Netflix kiadott egy új Sonic Prime trailert.

 

Az alább megtekinthető videóban Sonic a multiverzumon keresztül utazik, miután az Eggmannal folytatott harc váratlan fordulatot vesz.

„Csatlakozz Sonichoz és barátaihoz, akik a Sonic Prime-ban a Shatterverse megjavításáért harcolnak!” – olvasható a trailert kísérő hivatalos szövegben.

A Netflix tavaly februárban jelentette be a Sonic Prime-ot, amikor azt mondta, hogy a sorozat 24 epizódból fog állni. A december 15-én megjelenő sorozatot „egy magas oktánszámú kalandnak” ígérik, ahol egy furcsa új multiverzum sorsa Sonic kezében van, valamint „egy önfelfedező és megváltó utazásnak”.

A kanadai WildBrain produkciós cég animálja a sorozatot vancouveri stúdiójában, a Sonic Prime showrunnerei és executive producerei pedig a Man of Action Entertainment (Ben 10, Big Hero 6) munkatársai.

A Sega ebben a hónapban jelentette meg a Sonic Frontiers-t Xbox Series X/S, Xbox One, PS5, PS4, Switch és PC platformokra.

A Sega nemrég azt állította, hogy a Sonic franchise meghaladta a 1,5 milliárd eladást és letöltést (beleértve az ingyenes játékokat is).

Forrás: VideoGameChronicles

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu