Redemption Reapers: az Ender Lilies fejlesztő bejelentette új sötét fantasy taktikai RPG-jét [VIDEO]

Egy új, dark fantasy taktikai RPG érkezik hamarosan az Adglobe és a Binary Haze Interactive, az Ender Lilies című metroidvania fejlesztőjétől és kiadójától: a Redemption Reapers.

 

Az Adglobe és a Binary Haze Interactive, az Ender Lilies fejlesztője és kiadója: Quietus of the Knights, kiadták az első trailert következő projektjükhöz, a Redemption Reapershez. Az indie játékfejlesztő és kiadó legutóbb 2021-ben adott ki közös játékot, a következő projektjük megjelenése pedig hamarosan várható.

Az új projekt vezetésében Masayuki Horikawa segít, aki korábban a Fire Emblem-sorozat forgatókönyvírójaként és rendezőjeként dolgozott, többek között a Nintendo 3DS-re megjelent Fire Emblem Fates esetében. Korábbi munkáira támaszkodva, és a fordulóalapú játékmenetet összekötő kapocsként használva Horikawa és a projekt mögött álló csapatok a megváltásról és az annak kiérdemlésével járó háborús borzalmakról szeretnének mesélni.

A zombiszerű Mort által eluralt világban játszódik, és egy lázadókból és zsoldosokból álló csapat, az Ashen Hawk Brigade áll ellenük, abban a reményben, hogy megfordíthatják a dolgok menetét. Miközben a nemzetek elesnek a Mort támadása miatt, ezek a zord túlélők nem próbálják elrejteni gyilkosként és gyilkosként szerzett múltjukat. A Redemption Reapers december 13-án megjelent első trailerében a harcok és az angol szinkronizált párbeszédek egy részét mutatták be. A fejlesztők szerint a szinkronhangok között olyan színészek szerepelnek, mint Kyle McCarley, aki a Nierben a koraérett android 9S hangját adta: Automata-ban, valamint Lucien Dodge, aki a Guilty Gearben a DLC harcos Sin Kaske hangja volt: Strive.

A harc, amely más fordulóalapú stratégiai RPG-kből merített ihletet, mint például a nemrég megjelent Tactics Ogre: Reborn és a már említett Fire Emblem-sorozat, megmutatta, hogy a meglepetésszerű támadásokat és a lánctámadásokat különböző arcgombokkal lehet végrehajtani, attól függően, hogy hány baráti egység veszi körül az egyes ellenséges egységeket. Mivel a 3D-s térképen a lopakodás és a lesből támadás taktikája élvez elsőbbséget a harcban, a játékosoknak a csapatuk erősségeihez és gyengeségeihez kell igazodniuk, amikor összehangolt támadást terveznek az ellenséges egységek ellen, és el kell kerülniük, hogy a Mort hordái lerohanják őket. Egyelőre nem tudni, hogy hány karakter lesz játszható, de a játékosok a harcokból származó zsákmányból tovább testre szabhatják és fejleszthetik egységeik fegyvereit és páncélzatát, ahogyan azt jónak látják.

A Redemption Reapers a tervek szerint valamikor 2023 februárjában jelenik meg PC-re a Steamen, PS4-en és Nintendo Switch-en keresztül. A tervezett multiplatformos megjelenés hasonló ahhoz, amit a jó fogadtatásban részesült Ender Lilies: Quietus of the Knights tette előtte. Hogy annak sikeréhez hasonlóan sikeres lesz-e, vagy 2023-ban elözönlik a többi játék, az még nem derül ki. A Redemption Reapers sötét narratívája és a hozzá illő beállítások miatt olyan játék lesz, amelyet érdemes lesz figyelemmel kísérni, ahogy a megjelenés közeledik.

A Redemption Reapers 2023 februárjában jelenik meg PC-re, PS4-re és Switch-re.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu