Crime Boss: Rockay City: játékmenet, rendszerigény [VIDEO]

A The Game Awardson bejelentett játékból már olyan játékmenetet is láthatunk, amiben kooperatív bankrablás zajlik.

 

A 505 Games jóvoltából tekinthetjük meg a lenti videót, amit a sajtónak és a tartalomalkotóknak mutatott korábban meg. A játék Epic Games Store-oldalán a rendszerigények is felbukkantak.

 

Minimum rendszerigény:

  • Operációs rendszer: Windows 10 (nem említették, de x64-es, verziószámot nem közöltek)
  • Processzor: Intel Core i7-4790 vagy AMD Ryzen 5 1600, vagy jobb
  • Memória: 16 GB RAM
  • Videókártya: Nvidia GeForce GTX 1650 vagy AMD Radeon RX 570, vagy jobb
  • DirectX: DX12
  • Szabad tárhely: 90 GB

 

Ajánlott rendszerigény:

  • Operációs rendszer: Windows 10 (x64, verziószámot nem közöltek)
  • Processzor: Intel Core i5-10600K vagy AMD Ryzen 5 3600XT, vagy jobb
  • Memória: 16 GB RAM
  • Videókártya: Nvidia GeForce GTX 1070 vagy AMD Radeon RX Vega 56, vagy jobb
  • DirectX: DX12
  • Szabad tárhely: 90 GB

 

Szinkron angolul, feliratok angolul, franciául, olaszul, németül, spanyolul, brazil portugálul, hagyományos és egyszerűsített kínaiul, japánul, koreaiul és oroszul. Nem tűnik a gépigény durvának, de azért 90 GB nem kevés. A 90-es évek Floridájában játszódó játékról ezt írtuk pár napja: „Rockay City egy virágzó metropolisz, amely a homokos öblöktől a tornyosuló felhőkarcolókig pezseg az izgalomtól, ám a csillogó, neonfényes homlokzatok mögött ádáz területi háború dúl. Az előző alvilági főnök halála után hatalmi űr keletkezett, és a trónért számos baljós ellenfél küzd. Válogassuk meg a csapatunkat a képességeik és a szakértelmük alapján, induljunk el merész küldetésekre, hajtsunk végre elképesztő rablásokat, és a végén talán miénk lesz a pénz, a terület, illetve a korona is ebben az FPS-ben.

Rockay City nem csak kinézetre és hangulatra hasonlít a 90-es évekre, de néhány ismerős arcot is találhatunk benne. A karizmatikus Travis Bakertől (Michael Madsen) és tervezőkből és ügynökökből álló csapatától (Michael Rooker, Kim Basinger, Danny Glover és Damion Poitier) a rivális bandafőnökökig (Danny Trejo és Vanilla Ice) és az igazságos Norris seriffig (Chuck Norris) át lesz pár ismerős arc. Az lesz a lényeg, hogy kit ismerünk, nem az, hogy mit tudunk. A készpénztől és a kábítószertől kezdve a felbecsülhetetlen értékű műkincsekig mindent ellopni sokkal szórakoztatóbb, ha ezt társakkal tesszük. A PvE co-op multiplayerben akár négyen belevághatunk az izgalmas merényletekbe és rablásokba. Ha kudarcot vallunk, üres kézzel távozunk, de a siker esetén kiadós jutalom üti a markunkat.

Mi Bakert irányítjuk, aki stratégiával, ravaszsággal és egy kis tűzerővel építi birodalmát, hogy rablásokat hajtson végre és területeket foglaljon el a rivális bandáktól. A területi háború megnyerése azonban nem lesz könnyű, ugyanis a Dollar Dragon, a Hielo, a Cagnali és a Khan banda is magának szeretn éa várost. Norris seriff célja pedig az lesz, hogy mindekit megállítsán. Ez a roguelike-kampány egyformán jutalmaz és büntet. A karakterek nem csak névtelen gengszterek, hanem valódi emberek, valódi nagy problémákkal. Fedezzük fel, hogyan jutott Ropes, Jupiter, Runaway és a banda Rockay Citybe. Segítsünk nekik különböző munkákat elvégezni, hogy újra a csúcsra jussanak. Minden történet több küldetésből áll, így teljes mértékben átélhetjük a bűnözői életüket.”

A Crime Boss: Rockay City március 28-án jelenik meg PC-re (Epic Games Store-exkluzívként), majd később PlayStation 5-re és Xbox Seriesre.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu