Troy Baker, Joel eredeti szinkronhangja érdekes véleményt mondott a The Last of Us HBO sorozatról

MOZI HÍREK – Troy Baker színész, aki az eredeti videojátékban Joelt alakította, elárulta, hogy az The Last of Us HBO-adaptáció 3. epizódja megváltoztatja az elvárásokat.

 

Troy Baker, aki eredetileg Joel ikonikus karakterét alakította a The Last of Us videojátékban, megkínálta a rajongókat, akik izgatottan várják az HBO-adaptációt. Baker nemrégiben tett megjegyzései arra utalnak, hogy a The Last of Us HBO-adaptációjának harmadik epizódja meg fogja változtatni a rajongók elvárásait. Az HBO-adaptáció a túlélő Joel Miller (Pedro Pascal) és a 14 éves árva Ellie (Bella Ramsey) veszélyes útját követi nyomon. Ahhoz, hogy Ellie-t eljuttassa a Szentjánosbogarak nevű militáns forradalmi frakcióhoz, Joelnek egy zombifertőzött, veszélyekkel teli Egyesült Államokon kell átjutnia. A kapcsolatuk fejlődése során Joel megérti, mennyire különleges és jelentős Ellie, amikor rájön, hogy ritka immunis a gombás fertőzéssel szemben, amely a világ nagy részét megtizedelte. Bár várható volt, hogy ez az adaptáció szorosan ragaszkodik majd a forrásanyaghoz, egyértelmű, hogy a rajongóknak a harmadik epizódban néhány igazán váratlan fordulatra kell felkészülniük.

A Play Watch Listen podcastban való szereplése során Baker elárulta, hogy látta a tévésorozat első öt epizódját, és dicsérte a sorozatot. Ezután utalt arra, hogy a harmadik epizód megváltoztatja a nézők elvárásait. Baker maga is játszik a sorozatban James szerepét alakítja, aki egy erőszakos túlélőcsoport tagja.

„Az ötödik epizódig láttam, és most rögtön megmondhatom, ha eljutsz a harmadik epizódig, akkor véged van. Ott állsz az íróasztalodon, hogy „Ó, kapitány! Az én kapitányom!” (A Holt költők társaságára utal. – a szerk.) Amit az első két epizódban felállít, bevezet a világba, ha addig fogalmad sem volt róla, mi ez. Aztán elveszi az összes elvárásodat, egyszerűen megszabadít tőlük.”

Nagy a nyomás minden idők egyik legkedveltebb videojátékának, a The Last of Usnak a közelgő HBO-adaptációján. Mivel az eredeti alkotó, Neil Druckmann is részt vesz a készítésben, a rajongók nagy reményeket fűznek ahhoz, hogy a film hű marad a játék örökségéhez és igazságot szolgáltat a karaktereknek. A színész Murray Bartlett, akit sokan a Looking című filmből ismerhetnek, a játékban csak röviden említett Frank karakterét fogja alakítani. Bartlett nemrég azt mondta, hogy a The Last of Us „az egyik legjobb első órát tartalmazza, amit valaha olvastam”, ami felszítja a várakozást a sorozat iránt. A többi szereplő között Gabriel Luna mint Tommy Miller, Nick Offerman mint Bill, Merle Dandridge mint Marlene, Jeffrey Pierce mint Perry, Anna Torv mint Tess, Murray Bartlett mint Frank, Melanie Lynskey mint Kathleen és még sokan mások.

A sorozat január 15-től lesz elérhető az HBO Maxon. A The Last of Us Part I videojáték kritikáját itt olvashatjátok.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu