Jeremy Renner „kritikus, de stabil állapotban” egy hólapátolás közben ért baleset után

MOZI HÍREK – Jeremy Renner a hírek szerint kórházba került, miután egy „időjárással kapcsolatos baleset” történt, miközben havat szántott.

 

Jeremy Renner színész súlyos sérülésekkel került kórházba, de sajtóértesülések szerint „kritikus, de stabil” állapotban van. Renner, aki nemrég a Sólyomszem és a Kingstown polgármestere című tévésorozatokban játszott, a hírek szerint újév napján havat szántott, amikor sérüléseket szenvedett, miután „időjárással kapcsolatos balesetet szenvedett” – írja a Deadline. Rennert állítólag kórházba szállították, szóvivője pedig megjegyezte, hogy a színész „kiváló ellátásban részesül”. A balesettel kapcsolatban egyelőre semmilyen más információ nem került nyilvánosságra.

A baleset nem sokkal azelőtt történt, hogy Renner várhatóan visszatér a Kingstown polgármestere második évadában. A 2. évad premierje január 15-én lesz a Paramount+-on, miután az 1. évad 2021-ben debütált a sorozatban. Renner vezeti a sorozat szereplőgárdáját Mike McLusky szerepében, aki egy befolyásos család tagja, és akit testvére halála után hirtelen Kingstown „polgármesterévé” neveznek ki. A 2. évad trailere nemrég jelent meg.

„Egyszerűen mennyei” – mondta a társszereplő Dianne Wiest a MovieWeb interjújában a Rennerrel való közös munkáról a sorozatban. „Imádok vele dolgozni. Mindig annyira boldog vagyok, amikor van egy jelenetem vele, mert ő az a fajta színész, aki képtelen valótlanságot mondani a színészi játékában. Képtelen rá. Amit látsz, az az igazság, és nincsenek benne sallangok… Nagyon imádom őt.”

Renner a Bosszúállók Clint Bartonjaként is ismert, ami abban csúcsosodik ki, hogy 2021-ben saját sorozatot kap a Disney+-on. A Sólyomszem várhatóan nem kap második évadot, de ez nem jelenti azt, hogy Clintből nem láthatunk majd többet az MCU-ban valamikor. Bár a Kingstown polgármestere szerepével továbbra is el lesz foglalva, Renner azt is elmondta, hogy szeretné minél tovább viselni a Sólyomszem harisnyát, így sosem lehet tudni, mikor bukkan fel újra ebben a világban.

„Még egy évtizedig el tudom ezt éltetni” – mondta Renner arról, hogy van még benzin a tankban a Sólyomszemhez. „Egészen addig, amíg már nem férek bele abba az átkozott jelmezbe.”

A színészkedésről általában Renner hozzátette: „Addig csinálom, amíg senki nem akarja látni, hogy csinálom”.

Népszerűségét tekintve egyértelmű, hogy sok rajongó szeretné, ha a színész még évekig szerepelne a nagy- és kisképernyőkön. Egyelőre persze a hangsúly azon van, hogy egyre jobb legyen.

Forrás: Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu