Na ne! Visszatérne Brendan Fraser egy újabb Múmia-filmre?!

MOZI HÍREK – Brendan Fraser arról beszélt egy interjúban, hogy készen állna egy újabb Múmia-filmre. Kifejezte, hogy nem lenne ellene, hogy Rick O’Connell szerepét újra eljátssza egy újabb Múmia-filmben.

 

A Deadline Actor’s Side friss interjújában A bálna sztárja a Velencei Filmfesztiválon a közelgő filmje sikeréről és az álló ovációról beszélt, és elmondta, hogy a fogadtatás elsöprő volt. A színész kitért Martin Scorsese következő filmjére, a Virágholdas gyilkosokra is, amelyben Leonardo Dicaprio és Robert De Niro oldalán is játszik. „Hálás volt, hogy egy mesteri filmkészítővel dolgozhattam” – mondta.

Brendan Fraser az 1999-es A múmia című filmből és annak két folytatásából, A múmia visszatérből és A múmia című filmből is ismert: A sárkánycsászár sírja című filmekben. Amikor megkérdezték tőle, hogy a visszatéréséről szóló pletykákra hivatkozva hajlandó lenne-e a jövőben egy újabb potenciális Múmia-filmet forgatni, Fraser nem ellenezte az ötletet, de nem erősített meg semmit.

„A mindenit, nem tudok semmilyen szaftos részletet erről, de tudod, ez már egy ideje nyitott kérdés” – mondta. „Nem vagyok ellene. Hé, nem ismerek olyan színészt, aki ne akarna munkát, nem hiszem, hogy voltam még ilyen híres és fizetett egyszerre a szakmai életemben.

„Írjatok fel!” – teszi hozzá tréfásan.

Darren Aronofsky pszichológiai drámája A bálna az A24-től, amelyben a Stranger Things főszereplője, Sadie Sink is játszik, február 3-án kerül a mozikba.

Forrás: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu