A Carnival Row 2. évadának trailere alapján hatalmas ember-tündér csetepatéra számíthatunk! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Új előzetest kapott a Prime Video Carnival Row című sorozata, amely bepillantást enged a rajongóknak az Orlando Bloom főszereplésével készülő robbanásveszélyes utolsó évadba.

 

 

A Carnival Row, a Prime Video fantasy-dráma sorozatának utolsó évada hamarosan érkezik. Megjelent az epikus befejezés hivatalos előzetese, így a rajongók már alig várják, hogy az emberek és a tündérek közötti konfliktus hogyan folytatódik a 2. évadban. A rajongók 2023. február 17-től láthatják a Carnival Row záróévadát az Amazon Prime Videón. Az első két epizód egyszerre kerül a képernyőre. Azután a március 17-i fináléig minden pénteken új epizódok lesznek elérhetőek, kettesével.

Az új trailer az emberek és a mitikus tündérek és egyéb varázslények közötti végső konfliktus színterét mutatja be.

Az emberek és a tündérek közötti feszültség elérte a forráspontot. A trailerben Orlando Bloom karaktere, Rycroft Philostrate felügyelő látható, aki a tündérek egyre gyakoribb gyilkosságai után nyomoz. Eközben Cara Delevingne karaktere, Vignette Stonemoss összefog a Fekete Hollóval, hogy bosszút álljon azokon, akik elnyomták őket. Mindegyik szereplőnek megvan a maga egyedi terve, amely a Row jövőjét alakítja. Lehetetlen dilemmákkal és próbatételekkel kell szembenézniük, miközben a szabadságuk védelmére törekszenek.

A Carnival Row második évada lesz az utolsó, miután az Amazon Prime Video végül úgy döntött, hogy nem fejleszt harmadik évadot.

A második évadban az első évad főszereplőinek nagy része feltűnik majd. Köztük az Öngyilkos osztagban játszott szerepéről ismert Cara Delevigne és Orlando Bloom, aki A Gyűrűk Ura-trilógiában Legolas megformálásával vált híressé. A második évadban feltűnik még Tamzin Merchant, aki Catherine Howardot alakította a Tudorokban. David Gyasi, aki a Felhőatlaszban tűnt fel. Illetve Simon McBurney is, aki a Suszter, szabó, baka, kém című filmben szerepelt. Karla Crome, Andrew Gover, Caroline Ford és Jamie Harris szintén visszatérnek a második évadban. Erik Oleson, aki olyan sorozatokban végzett munkájáról ismert, mint a Daredevil, a showrunner és executive producer szerepét tölti be.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu