Giancarlo Esposito felidézte első furcsa találkozását a The Mandalorian bébi Yodájával

MOZI HÍREK – A The Mandalorian Moff Gideon színésze, Giancarlo Esposito felidézte, hogy együtt dolgozott a sorozat Grogu bábjával, és tudta, hogy az lesz a sorozat sztárja.

 

A gyermek. Baby Yoda. Grogu. Nevezd, ahogy akarod, de az aprócska, erővel hadonászó figura kétségtelenül a Mandalorian sztárja. Ezt Giancarlo Esposito, a Moff Gideon színésze is tudta, amikor először találkozott a Star Wars-sorozat számos jelenetében használt gyakorlati bábuval. A The Tonight Show Starring Jimmy Fallon című műsorában való szereplése során Esposito felidézte szürreális első élményét Grogu-val, és így nyilatkozott:

„Elsétáltunk egy asztal mellett, és ő lazán megkérdezte: ‘Hé, meg akarod nézni a Gyereket?’. És lehúzta a vásznat, én pedig megnéztem ezt a praktikus gyereket. És elmagyarázta nekem, hogy ez így lesz, ez úgy lesz, CGI… És én azt mondtam, hogy nem, ez tökéletes, és akkor a bábos éppen abban a pillanatban sétált el mellettem. És a bábos azt mondta: „Akarod látni és beszélni vele?”. Erre én: „Oké…” És a Gyermek kinyitotta a szemét, elfordította a fejét, csóválta a fülét, és én… Nem tudod levenni a szemed erről a Gyermekről. Grogu lenyűgöző, titokzatos és okos, én pedig ránéztem Jonra, és azt mondtam: „Jon! Ő a show sztárja. Ő pedig hátrált, megvakarta az állát, és azt mondta: „Szerinted is?”. Erre én: „Tudom. És minden jelenetben, amiben benne vagyok, ezzel a Gyerekkel kell szerepelnem.”

A The Mandalorian harmadik évada még idén megérkezik a Disney+-ra, de hogy mi lesz Giancarlo Esposito Moff Gideonjával, azt még nem tudni. Miután a 2. évad fináléjában Grogu elrablására vonatkozó terveit Din Djarin, Bo Katan és Luke Skywalker érkezése meghiúsította, Moff Gideon most az Új Köztársaság őrizetében van, de a színész szerint nem sokáig tart majd, amíg kiszabadul a bilincsekből és újra háborút indít. Esposito korábban a sorozaton való munkáról beszélt:

„Amit szeretek ebben a sorozatban, az a mi hadseregünkről szól, mindannyiunkról, akik kezdik megérteni, hogy ismét az emberekért és az emberek által. És ha felállunk, és hagyjuk, hogy a hangunk hallatszódjon, és megértjük, hogy a számokban rejlik az erő, akkor újra megteremthetjük a világot úgy, ahogyan annak lennie kellene, békében, harmóniában, és kreatívan, tudományosan és politikailag, egy olyan módon, hogy megértsük, hogy nincsenek többé határok. A Mandalorian mindezt példázza. Ez az évad le a láncról. Imádni fogjátok.”

A rajongók minden bizonnyal türelmesen várják a The Mandalorian harmadik évadát, és az előző évadokhoz hasonlóan a sorozat megjelenésekor több rekordot is megdönthet. A hype már most elkezdődött, a The Mandalorian új évada várhatóan 2023. március 1-jén indul a Disney+-on.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu