Kiszivárgott információk láttak napvilágot a Metal Gear Solid Remake lehetséges kiadásáról

Egy új frissítés a Metal Gear Solid remake pletykált fejlesztésével kapcsolatban egy ablakot ad arra vonatkozóan, hogy mikor jelenthetik be a klasszikus játék remake-jét.

 

A legújabb frissítés egy kiszivárgott információról, amely szerint egy Metal Gear Solid remake van fejlesztés alatt, ablakot adott arra, hogy mikor jelenthetik be a játékot. A Konami már megerősítette, hogy mostantól a legnagyobb játéktulajdonát licenceli partnerstúdióknak, több nagy Silent Hill-projekt bejelentésével. A kiszivárgás szerint a Metal Gear Solid lehet a Konami következő bejelentése, a leleplezés pedig meglepően hamar bekövetkezhet.

A Metal Gear Solid történelmileg a Konami legnagyobb franchise-a a Pro Evolution Soccer sorozat mellett, mégis évtizedek óta erősen kötődik a sorozat alkotójának, Hideo Kojima művészi munkásságához. Kojima függetlenné vált, a Metal Gear Solid pedig elsorvadt. A Konami azonban talán készen áll arra, hogy visszahozza a Metal Gear Solidot a mederbe. Egy nemrég megjelent pletyka szerint évek óta készül egy Metal Gear Solid remake, amelyet kizárólag PS5-re fejlesztenek.

Most a spanyol Areajugones weboldal osztotta meg a szivárgás frissítését. A frissítésben azt írják, hogy a szivárgás forrása azt állítja, hogy hamarosan leleplezik a Metal Gear Solid remake-et. Pontosabban a bejelentés még 2023 májusa előtt megtörténik. Más szóval, valószínűleg 2023 első negyedévében, valahol január, február, március vagy április környékén érkezik. A bejelentés így a Konami aktuális pénzügyi évére esne.

További részleteket nem árultak el a pletykált Metal Gear Solid-projektről, és arról sem, hogy mikorra várható a leleplezés. Ha azonban igaz, hogy a Metal Gear Solid remake-et PlayStation 5 exkluzívként fejlesztik, akkor valószínűnek tűnik, hogy egy PlayStation eseményen mutatják be. A PlayStation az elmúlt két évben februárban tartotta a State of Play eseményt. A Metal Gear Solid rajongóknak érdemes lehet figyelniük, hogy hamarosan bejelentik-e a PlayStation State of Play eseményt.

Hogy egyértelmű legyen, ez a kiszivárgás hivatalos információk és megerősítő jelentések hiányában pletykának tekintendő. Bár az Areajugones már korábban is megosztott néhány pontos szivárgást, köztük PlayStation-rel kapcsolatos szivárgásokat, nincs garancia arra, hogy ez a szivárgás is pontos lesz. Ha hamarosan érkezik egy Metal Gear Solid bejelentés, akkor a rajongóknak nem kell sokáig várniuk a hivatalos bejelentésre.

Tökéletesen logikus, hogy a Konami visszahozza a Metal Gear Solidot a franchise egy ilyen klasszikus játékának újragondolásával. Ez egyúttal biztonságosabb megoldás is, mintha egyből egy folytatásba ugranának, hiszen a közönség reakcióját egy nem Kojima-féle Metal Gear Solid-játékra nehéz lenne megjósolni. Ha a Konami és partnerei a Demon’s Souls remake-jéhez hasonló Metal Gear Solidot tudnak készíteni, az nagyszerű módja lenne egy új korszak kezdetének a franchise számára.

A Metal Gear Solid a pletykák szerint PS5-re készül.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu