A Pókember: Nincs hazaút storyboardjai felfedtek egy olyan főgonoszt, akit végül kivágtak a filmből

MOZI HÍREK – Tom Holland egy újabb ellenféllel nézett volna szembe a legújabb Pókember-filmben.

 

Több mint egy év telt el a Pókember: No Way Home megjelenése óta, amely a Tom Holland vezette sorozat harmadik része a Marvel Moziverzumon belül. És az idő múlása ellenére még mindig rengeteg információt lehet megosztani a filmről. A kritikusok által elismert kasszasiker a Marvel Studios egyik legsikeresebb alkotása volt, ami nagyban köszönhető Holland sármjának és a multiverzum koncepciójának bevezetésének, amelyet most az MCU többi részében is felfedeznek. De nem Tobey Maguire és Andrew Garfield voltak az egyetlen ismerős arcok a rajongók számára – a filmben olyan fontos gonosztevők is feltűntek, mint Willem Dafoe Zöld Manó és Alfred Molina Doktor Octopus. Most pedig úgy tűnik, hogy egy másik Pókember-ellenség is majdnem bekerült a filmbe, de végül nem került bele.

Jake Gyllenhaal Mysteriójáról van szó, aki a film nemrég napvilágot látott storyboardján tűnik fel. A Pókember: Idegenben című filmben Mysterio a végén meghal, és a világ számára kiderül, hogy Peter Parker Pókember. A harmadik film ezek előtt az események előtt játszódik, a világ megtudja, hogy ki Peter, ami drasztikusan megváltoztatja az életét. Ezért fordul Dr. Stephen Strange doktorhoz, hogy megváltoztassa a valóságot, és mindenki elfelejtse, hogy ő Pókember. A varázslat azonban balul sül el, és különböző univerzumokból érkező gonosztevők, akik Pókember más verzióival találkoztak, Holland verzióját keresik.

Nem Tom Holland volt az első Pókember, aki a multiverzum csapdájába esett. A Sony Pictures 2018-ban mutatta be a Pókember: Into the Spider-Verse című ambiciózus animációs filmet, amelynek főszereplője Miles Morales. A filmben Miles nemcsak a híres hős erejét nyeri el, hanem összefog a Pókember különböző verzióival a multiverzumból, hogy legyőzzék a közös ellenséget: Wilson Fisket, aki a valóságok közötti mozgás képességét használja fel arra, hogy visszahozza a családját. A rajongók idén láthatják Miles történetének folytatását az Across the Spider-Verse című filmben, a várva várt folytatás első részében, amelyben még több Pókember-változat és A Folt lesz a főgonosz. A Spider-Man: Across the Spider-Verse június 2-án kerül a mozikba”.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu